Ločitev

Foto: Zdaj lahko kupite vilo Jennifer Lopez in Bena Afflecka

D.K.
11. 6. 2024, 09.18
Posodobljeno: 11. 6. 2024, 09.37
Deli članek:

Jennifer Lopez in Ben Affleck na skrivaj prodajata svojo hišo v Beverly Hillsu. V zadnjih mesecih naj bi imel par, ki se je poročil julija 2022, v zvezi ogromne težave. Govorice o njuni ločitvi pa so vse glasnejše.

Profimedia
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez in Ben Affleck prodajata dvorec na Beverly Hillsu, ki si ga skupaj delita od junija 2023, je za People povedal vir blizu para. Da prodajata hišo, ki sta jo kupila po poroki, je sicer prvi poročam TMZ, vendar predstavniki Lopezove in Afflecka tega niso komentirali.

Jennifer Lopez se je zahvalila oboževalcem za podporo in komentirala "negativnost v svetu"

Do tega je prišlo kmalu zatem, ko je 54-letna pevka "Can't Get Enough" v petek, 31. maja, prek izjave na svoji spletni strani OntheJLo odpovedala svojo turnejo This Is Me...Live, ker si bo vzela čas zase, da bi bila s svojimi otroki, družino in bližnjimi prijatelji. Ob tem se je vsem oboževalcem iskreno opravičila. "Popolnoma sem žalostna in uničena, ker sem vas razočarala," je zapisala zvezdnica. "Prosim, vedite, da tega ne bi storila, če ne bi čutila, da je to nujno potrebno. Obljubim, da se vam bom oddolžila in spet bomo vsi skupaj. Vse vas tako zelo ljubim, do naslednjič ..."

Dan pred odpovedjo turneje je bila Lopezova sicer skupaj z Affleckom opažena, ko sta spremljala njegovo 18-letno hčer Violet na njeni maturi. Par je bil fotografiran, kako se drži za roke na tem pomembnem dogodku. Sredi govoric o napetosti v zakonu z 51-letnim Affleckom je bila Lopezova v soboto, 8. junija, opažena sama v Giorgio Baldi v Los Angelesu, oblečena v krem pleteno obleko in z obema poročnima in zaročnima prstanoma.

Zdaj prodajata skupni dom 

Po poročanju Wall Street Journala sta Affleck in Lopezova vilo za okoli 61 milijonov dolarjev kupila spomladi 2023. Zdaj pa naj bi jo nameravala prodati s pomočjo nepremičninske agencije The Agency, Lopezova pa si je v preteklih tednih že ogledovala nove nepremičnine. 

Profimedia
Vila, ki jo prodajata Jennifer Lopez in Ben Affleck

Hiša s 46 tisoč kvadratnimi metri se nahaja na petih hektarjih zemlje in ima "12 spalnic, 24 kopalnic, garažo za 12 avtomobilov in bazen, poleg športnega kompleksa z igriščema za košarko in pickleball, telovadnico in boksarskim ringom," poroča časopis. Viri blizu para so še povedali, da zvezda filma Atlas živi v vili v Beverly Hillsu, medtem ko Affleck, ki snema film The Accountant 2, biva v najetem domu, nekaj kilometrov stran