zelo kmalu

Baby Lasagna napovedal samostojni koncert na Krku

S.Č.
7. 6. 2024, 20.35
Deli članek:

Baby Lasagna, trenutno najbolj priljubljeno ime na Hrvaškem in zmagovalec evrovizijskega občinstva, prihaja v Punat na otoku Krk, kjer bo v soboto 27. julija 2024 izvedel veliki samostojni koncert na plaži Medane.

Profimedia
Hrvati so na Baby Lasagno ponosni vse bolj in bolj.

Ta nastop bo posebna priložnost za oboževalce, saj bo Baby Lasagna predstavil tudi preostanek pesmi z albuma Demons & Mosquitos, ki naj bi kmalu izšel.

Zvezdnik, ki je zaslovel s svojo svetovno uspešnico Rim Tim Tagi Dim, je že izdal nekaj pesmi s svojega prvenca, med katerimi so IG BOY in Don't hate yourself, but don't love yourself too much. S pesmijo Rim Tim Tagi Dim se je uvrstil med 50 najbolj poslušanih skladb na Spotifyju, dosegel visoko peto mesto na viralni lestvici 50 svetovnih uspešnic ter prvo mesto na hrvaški Billboardovi lestvici. Poleg tega je bil tudi na svetovni Billboard lestvici 200 pesmi, kar ga je postavilo kot najvišje uvrščenega hrvaškega predstavnika v zgodovini Evrovizije.

Nastopil bo tudi po svetu

Letošnje poletje bo za Baby Lasagno izjemno aktivno, saj ga čakajo številni koncerti in festivali tako v zamejstvu kot tudi v tujini. Med njegovimi nastopi so trije razprodani koncerti na zagrebški Šalati, nastop na plaži Medane na Krku, pa tudi dva razprodana nastopa na Poljskem v septembru. V bližnji prihodnosti bo nastopil tudi v Milanu, Madridu in na Dunaju.

Vstopnice za koncert na Krku so že na voljo prek sistema Eventim po zgodnji ceni 16 evrov. Ta cena velja do 23. junija, po tem datumu pa se bo cena dvignila na 19 evrov. Ne zamudite priložnosti, da v živo slišite pesmi z albuma "Demons & Mosquitos" in doživite nepozaben večer z Baby Lasagno!