Zac Efron

Še nekaj let nazaj eden najlepših mladih igralcev, danes pa že iznakažen od plastičnih operacij

A. M.
2. 7. 2024, 16.16
Posodobljeno: 2. 7. 2024, 16.47
Deli članek:

Nova romantična komedija 'A Family Affair' z Zacom Efronom je ob premieri šokirala javnost. A ne toliko zaradi svoje vsebine, temveč zaradi Zacovega videza, ki že nekaj časa bega s svojim očitno skalpelsko spremenjenim videzom.

Profimedia
Zac Efron leta 2024.

V romantični komediji, v kateri igrata Nicole Kidman in Joey King, ima šele 36-letni igralec Zac Efron občutno širšo čeljust in široke poteze, gledalci pa so hitro komentirali, da izgleda popolnoma drugače, kot so ga bili vajeni. Zac se je lani pojavil na naslovnici revije Men's Health in takrat prvič poskusil razložiti, kaj se je zgodilo z njegovim obrazom, potem ko so govorice o njegovih plastičnih operacijah naokoli krožile že skoraj leto dni. V intervjuju je razkril, da je imel doma neprijetno nesrečo, in sicer med tekom po hiši naj bi mu spodrsnilo v nogavicah, zaradi česar naj bi z brado udaril v granitno fontano. Trdil je tudi, da sploh ni vedel, da se o njem širijo kakršnekoli govorice, vse dokler ga ni poklicala mama, da bi ga vprašala, ali je šel pod nož.

"Če bi me skrbelo, kaj si drugi mislijo o meni, potem ne bi mogel biti hollywoodski igralec," je takrat zaključil svojo pripoved. Vendar njegove razlage javnosti očitno niso povsem prepričale. V njegovem imenu je spregovoril tudi njegov prijatelj Kyle Sandilands, ki mu je stopil v bran in dejal, da Zac česa takega nikoli ne bi storil. Zaca pozna že leta in je v njegovem imenu v oddaji The Kyle and Jackie O Show zavrnil vse špekulacije. "Povedal bi mi, če bi imel kakšno plastično operacijo, seveda je ni imel," je dejal in v šali še dodal, da za Zaca plastične operacije ne bi imele smisla, saj je bil rojen praktično popoln. Jima glede na fotografije, verjamete?