Brez sramu

Slovenski par v Opatiji razdejal hotelsko sobo in povzročil za skoraj 11.000 evrov škode

R.T.
3. 7. 2024, 09.58
Posodobljeno: 3. 7. 2024, 09.58
Deli članek:

Hotelirji v istrskem letovišču Opatija so imeli konec junija priložnost pobližje spoznati mlad slovenski par. Na svojo žalost.

Profimedia
Opatija

S primerom se zdaj ukvarja policija, ki 24 in 22 let stara slovenska partnerja sumi storitve kaznivih dejanj goljufije in poškodovanja tuje lastnine. Par je namreč od 26. do 29. junija bival v enem od opatijskih hotelov. Privoščila sta si polni penzion, ki pa je kot kaže v njunih glavah med drugim vključeval tudi oškodovanje hotela in za povrh še poškodovanje inventarja v hotelski sobi.

Kot poroča portal Rijeka Danas, je glede na policijsko poročilo 24-letnik hotelsko osebje najprej preslepil tako, da je z obljubo, da bo celoten račun poravnal ob odhodu, plačal le majhen dela akontacije, a je na koncu hotel zapustil brez plačila. Njegova 22-letna partnerka je medtem iz hotela poskušala pobegniti na skrivaj, a so jo uslužbenci ob izhodu zasačili. Izkazalo se je, da sta ob vsem skupaj znatno škodo povzročila tudi v hotelski sobi. Po navedbah policistov v hotelu skupno škodo ocenjujejo na približno 10.650 evrov.