Kris Jener

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

S.Č.
5. 7. 2024, 09.28
Posodobljeno: 5. 7. 2024, 09.29
Deli članek:

V najnovejši epizodi resničnostnega šova The Kardashians je Kris Jenner svoje oboževalce in družino presenetila z razkritjem diagnoze tumorja. V napovedniku za peto sezono priljubljene serije je Kris delila svojo težko izkušnjo, kar je sprožilo močne čustvene odzive.

Profimedia
Kris Jenner razkrila diagnozo.

Kris Jenner je svojim hčeram Kendall, Kim in Khloe med snemanjem epizode zaupala, da so ji zdravniki odkrili cisto in majhen tumor na jajčniku. "Želela sem ti nekaj povedati, ker ti še nisem povedala. Šla sem k zdravniku in opravila pregled. Zelo sem čustvena, toda ... Na jajčniku so mi našli cisto in majhen tumor," je povedala Kris, medtem ko so kamere vse to posnele. "Zdravnik mi je rekel, da mi morajo odstraniti jajčnike," je dodala.

Profimedia
Kris Jenner na pregledu

Poleg tega je dejala, da je to del staranja in znak konca določenega obdobja v njenem življenju.

Profimedia
Hčere je novica zelo prizadela.

Njena hčerka Kim Kardashian je prav tako delila svoje občutke pred kamerami. "Operacija in odstranitev jajčnikov je velika stvar. Zelo sem žalostna zaradi nje. Sploh si ne morem predstavljati sebe v tej situaciji in kako prestrašena bi se počutila skozi to," je povedala Kim, s čimer je izrazila podporo in sočutje do matere.