Trump jo podpira

Melania Trump šokirala Trumpa: "Nočem biti prva dama!"

S.Č.
30. 6. 2024, 10.00
Posodobljeno: 30. 6. 2024, 19.31
Deli članek:

Melania Trump se je odločila, da ne bo več polno opravljala nalog prve dame, če njen mož Donald Trump ponovno zmaga na ameriških predsedniških volitvah.

Profimedia
Melania Trump

Po poročanju Page Six, ki se sklicuje na vir blizu zakoncev Trump, se je Melania dogovorila z Donaldom Trumpom, da bo dala prednost njunemu sinu Barronu.

Barron Trump se bo jeseni vpisal na univerzo v New Yorku, zato se je Melania odločila, da bo večino časa preživela ob njem. Barron, ki je vedno bil v bližini svojih staršev, bo zdaj postal študent. Melania je zaskrbljena, kako se bo znašel v novem okolju, še posebej zaradi dodatnega stresa, ker je sin vplivnega Donalda Trumpa.

Vir blizu družine Trump opisuje Melanio kot izjemno zaščitniško mater, ki se trudi, da bi njen sin imel čim bolj normalno življenje. Nekdanja prva dama je že zavrnila idejo, da bi Barron nastopil kot republikanski delegat na republikanski nacionalni konvenciji Floride.

Trump se je strinjal z njeno odločitvijo

"Čeprav je Barron počaščen, da ga je republikanska stranka Floride izbrala za svojega delegata, na to zaradi predhodno prevzetih obveznosti ne more privoliti," je zapisano v izjavi, ki jo je poslal Melanijin urad.

Profimedia
Barron Trump

Page Six navaja, da Melania obožuje New York, mesto, kjer se počuti varno. Zato bo od jeseni večino časa preživela v Trump Towerju v New Yorku. Donald Trump se strinja z Melanijino odločitvijo in jo popolnoma podpira.

"Donald verjame, da bodo vse matere in vsi sinovi tega sveta spremljali to situacijo z globokim razumevanjem in razumeli, kako se Melania počuti," piše Page Six. Barron je presrečen zaradi mamine odločitve, saj je od nekdaj zelo navezan nanjo.

Barronova stara starša z njim preživela več časa kot sam Donald

Melania je bila vedno aktivno vključena v Barronovo vzgojo. Pri tem so ji pomagali tudi njeni starši, Viktor in Amalia Knavs, ki so zaslužni, da Barron poleg angleščine govori tudi slovensko. Ameriški mediji poročajo, da sta Barronova stara starša z njim preživela več časa kot sam Donald.

Melania Trump tako postavlja družino in sina Barrona pred svoje vloge in obveznosti prve dame, kar je presenetilo mnoge, a hkrati pokazalo njeno predanost materinstvu.