Živel Las Vegas

Jamie Oliver svoji ženi obljubil »da« v navzočnosti Elvisa

U.C.
28. 6. 2024, 10.20
Posodobljeno: 28. 6. 2024, 10.24
Deli članek:

Slavni kuhar Jamie Oliver je zakuhal že tretjo poroko s svojo izbranko Jools. Tokrat sta si »da« izrekla ob navzočnosti Elvisa v Poročni kapelici v Las Vegasu.

Jamie Oliver, Instagram
Zakon Oliverjevih je požegnal Elvis.

Par si je poročne obljube izmenjal že tretjič. Njuna prva poroka je potekala leta 2000, ko je njuno zavezo za vse življenje tudi sklenil imitator Elvisa. Jools je velika oboževalka Elvisa, na svoji Instagram strani se je možu zahvalila za njegovo razumevanje njene ljubezni do tega pevca in potrpežljivosti, ker so v zakonu "pravzaprav trije". Leta 2023 sta Oliverjeva poročne zaobljube obnovila na rajskih Maldivih. Imata pisano širšo družino, njuno srečo v ljubezni pa kronajo tri hčerke in dva sinova.

Obnova poročnih zaobljub ni sier nič nenavadnega. Številni pari ponovno rečejo "da" zlasti ob obletnicah zakona. Izstopa pa rekorderski par Lauren in David Blair iz Nashvilla (Tennessee, ZDA), prvič sta se poročila leta 1984 in v zadnjih 40 letih skupno rekla "da" 109-krat. To pomeni, da sta si zagotovila ime "Najbolj poročen par na svetu".