Zmedeni oboževalci

Je Taylor Swift popotnica skozi čas?

U.C.
27. 6. 2024, 10.41
Posodobljeno: 27. 6. 2024, 10.45
Deli članek:

Oboževalci Taylor Swift so prišli na idejo, da je pevka pravzaprav popotnica skozi čas. Eden izmed pevkinih fanov je presenečeno zazijal, ko je v reklami za punčke iz leta 1981 uzrl, koga drugega, kot Taylor Swift.

Columbia pictures
Taylor Swift je presenetljivo podobna televizijski zvezdnici Tony Hudson.

Preštel je leta in ugotovil, da takrat pevka sploh še ni bila rojena, saj je na svet privekala 8 let kasneje. Video je pospremili s komentarjem: »Ta reklama iz leta 1981 je dokaz, da je Taylor Swift popotnica skozi čas.« Oboževalci so komentirali neverjetno podobnost igralke iz 80. let prejšnjega stoletja z priljubljeno pevko: »Uau, res ji je podobna in tudi ona dobro poje« In še: »Videti je kot ona, vendar lahko vidite razlike.« Nekdo je pristavil: »Taylor je tista, ki izgleda kot ona, saj je bila igralka prva rojena.«

Teorijo zarote je prekinila igralka, ki je nastopila v reklami: »Na posnetku ni Taylor Swift, ampak jaz, Toni Hudson. Jaz sem naredila tisto reklamo.« Plavolasa lepotica je imela uspešno igralsko kariero, saj je igrala v televizijski seriji Capitol in filmu Young Doctor's In Love. Njena najprepoznavnejša vloga je vloga Denise v filmu Just One of the Guys iz leta 1985. Nastopala je tudi v več televizijskih šovih.

Oboževalce je Tony kajpakda prepričala.