Stari znanec policije

Z 1,85 promila na nasprotni vozni pas; zdravniki se še borijo za življenje 10-letne deklice

J.V.
2. 7. 2024, 16.40
Posodobljeno: 2. 7. 2024, 21.13
Deli članek:

Po sinočnji tragediji v Splitu na Hrvaškem so v tamkajšnjo bolnišnico sprejeli pet oseb, tri otroke in dva odrasla. Sedeminštiridesetletni povzročitelj je policiji dobro znan.

Bobo
Fotografija je simbolična.

V splitski bolnišnici se zdravniki še vedno borijo za življenje 11-letne deklice, ki je bila včeraj zvečer udeležena v prometni nesreči, ki jo je povzročil pijani voznik, poroča Jutranji list.

Po besedah Josipa Krnića iz KCB Split so v bolnišnico sprejeli pet oseb, in sicer tri otroke in dve odrasli osebi; 47-letni povzročitelj je bil v nesreči lažje poškodovan, lažje pa sta bila poškodovana še dva 11-letnika, ki sta bila v avtu z mamo in tremi otroki, v katerega se je pijan zabil. Za volanom je sedela 43-letna voznica, ki je bila poleg 10-letne hčerke prav tako hudo poškodovana, vendar njeno življenje ni v nevarnosti.

47-letni povzročitelj je imel v organizmu 1,85 promila alkohola, nesrečo pa je povzročil v ponedeljek okoli 21.15 ure na Solinski ulici v Splitu. Kot še piše Jutranji list, gre za starega znanca policije, ki je bil že večkrat obravnavan zaradi hujših cestno prometnih prekrškov.