Škandal

Kam je izginila Beyonce?

S.Č.
7. 6. 2024, 11.34
Posodobljeno: 7. 6. 2024, 11.49
Deli članek:

Beyonce, ena največjih zvezd svetovne glasbene industrije, se je po izidu svojega novega albuma znašla v središču pozornosti, a tokrat ne zaradi uspeha svojih pesmi, temveč zaradi svojega nenadnega umika iz javnosti. Čeprav je njen novi album "Cowboy Carter" izšel pred dvema mesecema in je sprva obetal veliko, se zdi, da je priljubljena pevka izginila iz oči javnosti. Kaj se torej dogaja?

Profimedia
Beyonce in Jay-Z

"Cowboy Carter", Beyoncein novi country album, je sprva požel veliko zanimanja, saj so pri njem sodelovala zveneča imena, kot so Dolly Parton, Willie Nelson in Miley Cyrus. Kljub visokim pričakovanjem pa album ni dosegel predvidenega uspeha. Medtem ko ni mogoče reči, da je album popoln polom, ni uspel ustvariti tistega velikega 'buma', ki so ga mnogi pričakovali. Vir je za Page Six razkril, da se je zdelo, da bo to leto Beyonce, vendar je njen album zdaj bolj ali manj izginil z obzorja.

Eden od razlogov je tudi spolni škandal 

Eden glavnih razlogov za Beyonceino odsotnost je verjetno povezan s spolnim škandalom, v katerega je vpleten kontroverzni reper Diddy. Več žensk ga je obtožilo spolne zlorabe, kar je sprožilo preiskave s strani ministrstva za domovinsko varnost. Zaradi dolgoletnega prijateljstva med Jay Z-jem in Diddyjem sta Beyonce in njen mož postala tarča govoric in špekulacij, da bi lahko bila povezana s preiskavo ali neprimernim ravnanjem.

Zaradi vse večjega pritiska javnosti in medijev sta se Beyonce in Jay Z odločila umakniti iz središča pozornosti. Insajderji pravijo, da se skrivata, da ne bi dodatno pritegnila pozornosti na svojo vpletenost v škandal. "To naj bi bil Beyoncein čas, glede na to, da je njen težko pričakovani country album izšel pred komaj dvema mesecema. Pa vendar je ni nikjer, skriva se v mišji luknji," je vir dejal za Page Six.

Približno mesec dni pred izidom albuma je Jay Z na podelitvi nagrad Grammy javno izrazil nezadovoljstvo, ker njegova žena nikoli ni osvojila nagrade za album leta. Mnogi so se spraševali, ali resnično verjame, da bo "Cowboy Carter" brez ustrezne promocije in nastopov lahko dosegel ta cilj.

Oboževalci nestrpno pričakujejo njen povratek

Trenutno je nejasno, kdaj in kako se bo Beyonce vrnila v javnost. Jasno je, da se za zavesami dogaja veliko, kar je vplivalo na njeno kariero in osebno življenje. Glasbena industrija in njeni oboževalci z nestrpnostjo pričakujejo, da bo priljubljena pevka kmalu razjasnila situacijo in se vrnila na oder.

Beyonce je skozi leta dokazala svojo izjemno vztrajnost in talent, zato ni dvoma, da bo tudi tokrat našla način, kako se vrniti še močnejša.