Linda De Sousa Abreu

Zaporska paznica varala borca MMA, seksala s kurjim tatom, ki ga doma čaka noseča žena

J.V.
2. 7. 2024, 21.45
Posodobljeno: 2. 7. 2024, 21.50
Deli članek:

Mlada portugalka je tudi znana in zaprisežena svingerka, ki je nastopila v resničnostni seriji 'Open House: The Great Sex Experiment' na Channel 4.

X
Osumljena Linda De Sousa Abreu.

30-letna zaporniška paznica Linda De Sousa Abreu je pod lupo londonske policije, potem ko so jo posneli med seksom z enim od jetnikov, posnetek pa se je seveda znašel na družbenih omrežjih in povzročil pravo dramo. Mlada portugalka je tudi znana in zaprisežena svingerka, ki je nastopila v resničnostni seriji 'Open House: The Great Sex Experiment' na Channel 4, kjer je tudi spoznala svojega partnerja, borca MMA Nathana Richardsona.

In kdo je "srečni" zapornik? Kot ekskluzivno razkriva Daily Mail, gre za 36-letnega Lintona Weiricha, ki je aprila končal za rešetkami zaradi vloma, potem ko je iz sefa luksuznega stanovanja v Kensingtonu ukradel razne dragocenosti v vrednosti 65.000 funtov. Zaradi velike tatvine je bil obsojen na štiri leta in pol zapora. Možakar pa ima sicer partnerko, ki je v sedmem mesecu nosečnosti. "To je zadnja stvar, ki jo potrebuje v nosečem stanju. Ta neumni video je vplival na njeno zdravje, med vikendom je bila zaradi stresa hospitalizirana. Boji se, da bo zaradi tega začela prezgodnji porod," je Daily Mail razkril neimenovani vir.

X
Zapornik Linton Weirich.