Prepolovil se je

Scott Disick: Od nezdravih navad do novega življenjskega sloga

S.Č.
7. 6. 2024, 19.15
Posodobljeno: 7. 6. 2024, 19.52
Deli članek:

Scott Disick, nekdanji partner Kourtney Kardashian, je šokiral mnoge, ko je priznal, kako nezdrave navade so ga spremljale skozi leta. V resničnostnem šovu "The Kardashians" je razkril, da je vsak dan pojedel vrečko havajskega peciva in spil 20 ingverjevih piv.

Profimedia
Scott Disick v oddaji.

"Iskreno povedano, nisem imel pojma, kako grozno je bilo," je povedal Scott Disick, ki ni razumel, kakšne posledice imajo te navade za njegovo zdravje.

Khloe Kardashian je v eni izmed epizod resničnostnega šova poudarila, da je Scott videti odlično in mu svetovala, naj neha hujšati. Kljub temu je Scott želel še naprej izgubljati kilograme. Razkril je, kako drastično se je spremenil njegov življenjski slog. Zdaj v njegovem hladilniku najdemo nizkokalorične pijače, mandljevo mleko in shujševalno zdravilo Mounjaro, ki ga obožujejo številne zvezdnice.

Poiskal si je pomoč

Scott je priznal, da se je zredil po prometni nesreči leta 2022, ko si je poškodoval hrbet in ni mogel telovaditi. Zdravilo za hujšanje je sprva pomagalo, vendar so oboževalci izrazili zaskrbljenost, da je videti bolan. "Mislil je, da je videti dobro, ker je bil spet tanjši, ni se zavedal, da to ni zdravo," je povedal vir za Page Six. Scott je nato poiskal pomoč nutricionista, da bi našel bolj zdrav način za izgubo teže.

Profimedia
Scott Disick

Scott je bil dolga leta v zvezi s Kourtney Kardashian, s katero imata tri otroke – Masona, Reiga in Penelope. Par se je razšel leta 2015. "Privaditi se je bilo treba izgubiti Kourtney kot partnerico, toda izguba nje kot najboljše prijateljice je bila še večja težava," je Scott povedal svoji sestri Khloé med prvo sezono "The Kardashians", ki je imela premiero aprila 2022.

Šel je skozi izjemno preobrazbo

Po razhodu se je Kourtney poročila z bobnarjem Blink-182, Travisom Barkerjem, s katerim ima sina Rockyja. Scott pa je bil povezan z več dekleti, ki so običajno precej mlajše od njega.