Festival Pivo in cvetje Laško

Jana Morelj: "V Laško prihaja Baby Lasagna!"

B.M.
10. 6. 2024, 09.25
Posodobljeno: 10. 6. 2024, 09.31
Deli članek:

Čez dober mesec nas čaka najboljši žur tega poletja, Festival Pivo in cvetje Laško, ki bo letos trajal en dan več in sicer od 11. do 14. julija. Ambasadorka festivala Jana Morelj iz Radia 1, je danes razkrila vroče festivalsko presenečenje.

Profimedia
Mladi Hrvat navdušuje, kjer koli se pojavi.

V jutranjem programu Denis Avdić Show je povedala, da že komaj čaka najboljši žur poletja, saj bo znova odlično poskrbljeno za glasbeno zabavo.

"Letos festival traja kar štiri dni. Za res majhen denar dobiš več kot 20 koncertov. Tony Hadley iz Spandau Ballet, Nina Pušlar, Gibonni, Mi2, Dan D, Žan Serčič, Helena Blagne in še in še. Imamo pa še kup osvežitev. Prideta tudi Romachild in senzacija iz Talentov Pantaloons. Največja novica pa prihaja povezana s prvim festivalskim dnem - četrtkom!  Ta vikend so mi namreč iz festivala sporočili, da boste lahko v Laškem podoživel najbolj gledan dogodek leta v Evropi, saj v četrtek 11. julija prihaja Baby Lasagna! Kar pomeni še en razlog, da smo vsi tam," je navdušeno dejala Jana Morelj. To bo eden prvih nastopov tega megauspešnega glasbenika v Sloveniji. 

Hrvaški zvezdnik je še en razlog več, da pohitite z nakupom kart na pivoincvetje.si in zažurajte skupaj s priljubljenimi glasbeniki.

Radio 1
Jana Morelj že komaj čaka žur poletja.