Novinarka in poslovnež

Tretji najbogatejši Zemljan v Italiji z novo punco

P.K.
14. 6. 2023, 13.11
Posodobljeno: 14. 6. 2023, 13.25
Deli članek:

59-letni Jeff Bezos, ustanovitelj podjetja Amazon, ki ima pod palcem 139 milijard dolarjev, se mudi pri naših zahodnih sosedih. Z novo partnerico bivata kar na jahti, vredni 500 milijonov evrov.

Profimedia
Jeff Bezos srečen z Lauren Sanchez.

Bezosovo dekle je 53-letna novinarka Lauren Sanchez, s katero sta se po poročanju tabloidnih revij prejšnji mesec zaročila. Skupaj naj bi bila od leta 2018, ko je bil še z MacKenzie Scott, s katero sta bila poročena 25 let. 

Za razvezo je bilo menda krivo ravno to, da je imel Jeff takrat afero s Sanchezovo. Po njunem razhodu je nekdanja žena prejela poravnavo v višini 38 milijard evrov, od katerih je polovica šla v dobrodelne namene. Skupaj imata štiri otroke - tri fante in eno dekle. Za MacKenzie je po ločitvi že en nov neuspešen zakon. Med leti 2021 in nedavnim je bila poročena z učiteljem Danom Jewettom.

Lauren Wendy Sanchez je ameriška medijska osebnost, ki je zaslovela kot poročevalka razvedrilnih vsebin in voditeljica novic. Bila je gostujoča voditeljica na The View, sovoditeljica na KTTV Fox 11 Good Day LA in voditeljica na Fox 11 News at Ten ter voditeljica še nekaterih drugih TV oddaj. Poročena je bila s Patrickom Whitesellom, ameriškim poslovnežem, s katerim imata dva otroka.

Profimedia
Poslovnež in novinarka sta skupaj prepotovala že ves svet.