Astronapoved

Horoskop za torek, 25. julija

N. K.
25. 7. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v tehtnici, ob 18.55 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Neiskrenost vas jezi, še posebej ko gre za resna vprašanja. Tudi v ljubezni se nikar ne zapletajte z osebo, ki se je večkrat izkazala kot muhasta ali nezanesljiva.

BIK – Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi se ukvarjali z vsem, kar ste si zastavili. Ovira vas preveč ljudi, ki vam niso preveč podobni in vas samo vznemirjajo.

DVOJČKA – Povezovanje z drugimi bo ustvarilo veliko toplih občutkov in možnost še večjega zbliževanja. Imate sposobnost svojo oblast uskladiti s svojo prijaznostjo.

RAK – Ne ustrašite se izzivov, veliko moči boste imeli za spopadanje z njimi, predvsem pa se začnite zavedati lastne vrednosti in jo unovčevati.

LEV – Doma ne sproščajte svojih napetosti na partnerju, sploh ne s prepiri, ki ne vodijo nikamor. Ne izgubljajte živcev, ko stvari ne potekajo tako, kot ste si zamislili.

DEVICA – Na srečanju boste uspešni, tudi če je povezano z delom. Vsekakor pa si omislite nekaj več prostega časa. Ne oklevajte z nekim vprašanjem, posebej v službi.

TEHTNICA – Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli, in se jih držali. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste nekaj adrenalina.

ŠKORPIJON – Vsem pokažite, da ste vsak trenutek pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili nadrejeni. Naj vas ne bo strah biti očitni glede tega.

STRELEC – Odzivajte se diplomatsko in poskusite najti srednjo pot, prepir se vam ne bi izplačal. V partnerstvu boste pogrevali stare zadeve, želeli boste slišati obljube.

KOZOROG – Uredite vse dokumente, nihče vas ne bo čakal. Na marsikaj boste gledali bolj lahkotno, sicer pazite, da vsaj pri študiju ali delovnih nalogah ne bi zamujali.

VODNAR – Situacijo, ki je nastala, morate umiriti, predvsem pa morate spoznati svoje meje. Medtem ko se ukvarjate z drugimi, so vaši problemi na stranskem tiru.

RIBI – Na delovnem mestu bo naporno, saj boste morali dogajanje ves čas pozorno spremljati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako, zaupajte sebi.