Astronapoved

Horoskop za soboto, 22. julija

N.K.
22. 7. 2023, 06.04
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Ob koncu tedna lahko storite kaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti.

BIK – Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda prebuja se le vaša trma in nočete razumeti, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite na potovanju, tudi z dokumenti.

DVOJČKA – Radi nastopate kot žrtev, vendar s tem ne preslepite nikogar, ki vas pozna. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici.

RAK – Tako doma kot v družbi se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Dan bo sproščen, saj vas bo okolica sprostila in razvedrila.

LEV – Tokrat so zvezde do vas bolj romantično nastrojene in ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Pogumno naprej!

DEVICA – Še vedno imate dovolj energije, da se boste lotili zadev, ki so vam v preteklosti povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih zaključili.

TEHTNICA – Danes boste občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi ste, denarja je dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo.

ŠKORPIJON – V ljubezni se bo pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati kot se bodo pojavljale. Težave z prilagajanjem torej.

STRELEC – Vse se bo uredilo, le malce bo treba počakati, da se situacija umiri. Ne zaganjajte vika in krika, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Pri nekom poiščite oporo.

KOZOROG – Določeni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili situaciji. Vikend bo obarvan z druženjem, ki vas bo razveseljevalo.

VODNAR – Ljubezen bo veliko bolj napredovala, če boste male bolj samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri.

RIBI – Želite se na vsak način otresti vplivov in napotkov drugih, posebno tistih, ki so povsem nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas.