Astronapoved

Horoskop za petek, 21. julija

N. K.
21. 7. 2023, 06.25
Posodobljeno: 21. 7. 2023, 06.26
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v devici.

Pixabay
Kaj danes pravijo zvezde?

OVEN – Samski imate pred seboj novo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste sami naredili prvi korak. Imeti morate odprte oči! Vezani boste morali malce začiniti odnos.

BIK – Z nekim dogovorom se boste težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili.

DVOJČKA – Vprašajte se, kaj je vzrok vaših težav, in ga poskušajte odpraviti. Nekaj dela bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa in želja po dogajanju.

RAK – V službi se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili ste zahteven projekt, toda niste prepričani, ali lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar bi poraz težko prenesli.

LEV – Končno vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Tudi glede ljubezni lahko storite kaj več.

DEVICA – Občutek, da vas zapostavljajo, kadar se oglasite, ni prijeten in ne pripomore k dobremu razpoloženju. Vendar bi kazalo premisliti, ali morda ne pretiravate.

TEHTNICA – Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenje.

ŠKORPIJON – Trenutno razmere niso rožnate, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila.

STRELEC – Ne razdajajte se, nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje. Tako se le oddaljujete od rešitve, ki pa je pomembna.

KOZOROG – Čim več se ukvarjajte s športom, ki vam bo koristil pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale danes. Verjetno bo nekaj bolečin v križu.

VODNAR – Primanjkljaj počitka boste občutili telesno, svež zrak bo za takšne trenutke pravo poživilo. Uživajte veliko vitaminov in mineralov ter se posvetite prijateljem.

RIBI – Naj vas ne bo strah sprememb. Že izkušnje vas učijo, da ste se velikokrat odločili pravilno in vse izpeljali, kot je treba. Popoldne boste močnejši, zato ne oklevajte.