Astronapoved

Horoskop za četrtek, 19. julija

N. K.
20. 7. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v levu, ob 19.20 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – V ljubezni vam bo zanimivo, tudi če ne poteka vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z drago osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se stabilizira.

BIK – Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi prebujene radovednosti. Usmerite se v konkretne cilje!

DVOJČKA – Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po pripadnosti sorodni duši in sreči.

RAK – Popazite, kaj počnete, a se ne obremenjujte z drugimi, saj jih nikoli ne boste zadovoljili. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate svoje možnosti, ki jih imate.

LEV – Pri poslovnih zadevah ste nekoliko neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Le en pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni.

DEVICA – Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali določen izid. Dan bo precej napet in v znamenju čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste vsi precej sitni.

TEHTNICA – Počutili se boste ujeti v obveznostih, zato boste menili, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede tega.

ŠKORPIJON – Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali v stare tirnice. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste presenečenje.

STRELEC – Za številne med vami bo dan izredno težek. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse sami, kar je tudi precej nehvaležna naloga.

KOZOROG – Na delovnem mestu boste opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je pred vami.

VODNAR – Poskusite se dogovoriti glede delovnih obveznosti, morda je bolje, da potovanje preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je izredno miren.

RIBI – Vaša prizadevanja bodo poplačana in uspelo vam bo, da se boste otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času odvalil kamen od srca.