Dobra karma

Pritegnimo si pozitivno: Preverjeni triki za dvih magnetizma

Neja Kralj
18. 7. 2023, 15.39
Deli članek:

Vsi imamo določeno stopnjo osebnega magnetizma, s povečanjem tega magnetizma pa lahko pritegnemo še več pozitivnosti.

dreamstime
Magnetizem se naučimo uporabljati v svoje dobro in s posledično tudi za dobro drugih.

Navajamo res preproste, a izredno močne in preverjene načine za dvig osebnega magnetizma.

Upoštevanje napotkov vam bo omogočilo doseči najbolj ambiciozne in vznemirljive življenjske cilje.

PODELITE SVOJO ENERGIJO

Kadar ste navdušeni in zelo samozavestni, posedujete visoko stopnjo osebnega magnetizma. Že s tem, da ste v prostoru z drugimi, delite svoj magnetizem mednje ter krepite strast in energijo v vseh, ki vas obkrožajo. Pozitivne povratne informacije bodo vaš magnetizem še dodatno povečale. Torej, kadarkoli se počutite posebej dobro, se čim več družite z drugimi ljudmi.

BOLJE SPOZNAJTE SEBE

Avtentičnost, originalnost in iskrenost lahko izboljšajo vaš osebni magnetizem. Bolj ko se poglabljate vase in se spoznavate, več pozitivnih izkušenj pritegnete v svoje življenje. Obstaja precej načinov, da poglobite svoje samospoznavanje, ne da bi vam to vzelo veliko časa.

SPOZNAJTE NOVE LJUDI

Osebni magnetizem okrepite tudi tako, da se povežete z ljudmi. Za to obstajajo preprosti, učinkoviti načini. Denimo, ko si zapomnite dejstva o drugih, s tem pokažete zanimanje in pozitivnost, obenem pa začnete pritegovati ljudi na intelektualni, čustveni ter duhovni ravni.

NAMERNO NAVDIHUJTE DRUGE LJUDI

Kadar navdihujete druge ljudi, jim pomagate pri tem, da pritegnejo več dobrih stvari v življenje, obenem pa pomagate tudi sebi razmišljati pozitivno. To se lahko zdi kot težka naloga, vendar zadostuje že samo to, da z ljudmi preprosto podelite nekatere svoje uvide, do katerih so vas privedle lastne izkušnje.

IZZOVITE IN ZAVRZITE NEGATIVNOST

Ne glede na to, ali prihaja negativna energija od znotraj ali zunaj, lahko zmanjša vaš osebni magnetizem ter vašo sposobnost, da pritegnete tisto, kar želite. Kadar vas na vaši poti zavira zunanja negativna energija, se ozrite naokrog in preverite, kakšni ljudje vas obkrožajo.

Izogibajte se pretirano pesimističnim, kritičnim, opravljivim, nevoščljivim in podcenjujočim osebam, ki so se kdo ve po kakšnem ključu znašle v vašem krogu ljudi, saj so prepreka na poti k temu, da bi vi zaživeli v pozitivnem ritmu.
Kar zadeva notranje negativnosti, pa se naučite prepoznati in premagati kritični notranji glas. Ko zaslišite svoje misli, ki izražajo sume o vaši vrednosti ali sposobnosti, jih nežno objemite, sprejmite ter jim ljubeče šepnite, da ste močni in skupaj z njimi sposobni doseči prav vse, kar želite.

PREDSTAVLJAJTE SI SEBE KOT MAGNETNO OSEBO

Velike spremembe lahko dosežete, če samo deset ali petnajst minut na dan namenite vaji, katere namen je povečati osebni magnetizem.

Začnite tako, da sedete v miren prostor in se osredotočite na dihanje, dokler ne zdrsnete v meditativno stanje. Predstavljajte si, kako se polnite s pozitivno energijo in magnetizmom, obenem pa čutite, kako vaše telo privlači vaše cilje k vam. Ko zaključite vajo, bi se morali počutiti napolnjeni z energijo, intenzivno stimulirani ter popolnoma sposobni pritegniti tisto, kar želite.