Astronapoved

Horoskop za torek, 18. julija

N. K.
18. 7. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v raku, ob 6.39 preide v leva.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Dopoldne boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela, ampak tudi zaradi čustvenih težav. Pozneje boste spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.

BIK – Vezani biki boste vajin odnos primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, ali je to sploh to, kar si želite. A če se vi dobro počutite, je to vse, kar je pomembno.

DVOJČKA – Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v oster spor in vam pobral precej moči. Zlasti bodo na udaru vaši rahli živci.

RAK – Pripravite se, da vam bližnji morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode.

LEV – Nekdo vas bo zatožil nadrejenemu, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalim položajem. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti rešitve.

DEVICA – Morali boste postati bolj previdni, saj se zadeve ne razpletajo, kot bi se morale. Prihaja do nesporazumov, ki so za zdaj na srečo še manjši.

TEHTNICA – Najbolje bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj ko bo prepiranja, manj težav bo. Uredite svoje, nato pa se umaknite.

ŠKORPIJON – Sledil bo težko pričakovan razplet, posebno glede dopusta ali odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Vzpostavljeni so idealni pogoji za uspeh.

STRELEC – Gneča v službi bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si jutranji obred, ki vas lahko pomiri, pa čeprav je to samo kava ali čaj.

KOZOROG – Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili sami sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se nad seboj in svojimi dejanji.

VODNAR – V zapleteni zadevi ste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje ne bi moglo biti boljše, kot je. Uprite se le še nekaterim skušnjavam.

RIBI – Odločili se boste za nekaj več dela, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o določeni nalogi.