Astronapoved

Horoskop za petek, 14. julija

N. K.
14. 7. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki ga nikakor ne morete razumeti in sprejeti v svoje življenje. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste nemirni.

BIK – Naporen dan je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki vam bodo kradle energijo. Pri delu bodite pozorni, da se na provokacije ne odzovete silovito.

DVOJČKA – Na poslovnem področju se ne morete več držati ob strani, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Tekoče zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati.

RAK – Odločite se, prej kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno podali v akcijo.

LEV – Imate občutek, da morate pokazati nekaj več. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne nameravate odnehati.

DEVICA – Polni zagona boste planili v nove priložnosti. Malce se zadržite in ne poudarjajte, kako zadovoljni ste, saj mogoče ne bodo vsi razumeli vašega navdušenja.

TEHTNICA – Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je obremenjevalo. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite korak.

ŠKORPIJON – Danes boste morali razmisliti o dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, zavihajte rokave.

STRELEC – Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini. Naklonjeni boste zanimivi osebi.

KOZOROG – Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se lahko končalo slabše.

VODNAR – Lahko se podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro.

RIBI – Danes boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo podobo. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo.