Neznani vozeči predmet

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

M.G.
2. 7. 2024, 09.37
Posodobljeno: 2. 7. 2024, 09.42
Deli članek:

Tudi vsega hudega vajenih policistov v ZDA včasih kaj izjemno preseneti. Na primer to, da med običajnim patruljiranjem po avtocesti srečajo NLP.

Crawford County Sheriff's Office
Policist se je fotografiral poleg neobičajnega vozila, ki je namenjeno na UFO festival v Roswellu.

Službeni dan policistov šerifovega urada okrožja Crawford (zvezna država Missouri) je minuli petek nedvomno popestrilo srečanje z neznanim letečim predmetom (NLP), ki ni letel, temveč se je vozil po avtocesti I-44. Možem v modrem je nenavadno vozilo vzbudilo nemalo radovednosti, zato so ga ustavili, da si dodobra ogledajo to vozilo izven tega sveta in se ob tej priložnosti z njim tudi fotografirajo.

Po krajšem in prijaznem pomenku se je izkazalo, da gre za moškega, ki je za potrebe festivala v Roswellu (UFO Festival), na katerega se odpravlja, priredil vozilo, da izgleda kot leteči krožnik (kolesa so skrita). Policisti so sicer odkrili nekaj pomanjkljivosti na vozilu, kot na primer pomanjkanje prostora, neveljavna registracija in še kaj, a so se odločili, da ga spustijo dalje, saj je dejal, da bo stvari uredil, ko se vrne na svoj planet. Obljubil je tudi, da na Zemlji ne bo uporabljal fotonskih laserjev ter da bo pogon warp vključil šele v medzvezdnem prostoru.