Osebnost

Šele ko spoznamo, »kdo smo«, iz nas lahko zasije lepota

Vlastna Klakočer, energijska terapevtka in jasnovidka
12. 7. 2023, 15.33
Deli članek:

Verjamem, da vsi nosimo v sebi božansko lepoto, ki je globoko zasidrana v nas in ki jo vsak po svoje izžareva v zunanji svet.

Profimedia
Prava lepota se ne odraža v zunanji podobi in ni povezana z našo osebnostjo.

Lepota zasije iz naše notranjosti takrat, ko si dovolimo pogledati vase, da spoznamo, »kdo smo«, ko sprejmemo svoje dušno obilje, da lahko zasijemo v Svetlobi s svojo Dušo.

Vsaka Duša je lepa, še posebno ko se lepota dušne kvalitete razlije skozi nas, ko si zaupamo, ko se odpremo za sodelovanje in se počutimo povsem varne.

Lepota se ne odraža v zunanji podobi in ni povezana z našo osebnostjo. Ta božanska lepota je prisotna v globinah našega jedra – bistva, ki jo vsaka oseba izžareva iz svoje Duše.

Ta božanska lepota Duše je naša najlepša energija, ki v nas ustvarja »sveti prostor«, iz katerega lahko spoznamo, kdo resnično smo, da lahko nežno in sočutno zasijemo navzven.

Danes smo predvsem ženske postavljene pred večje izzive, ko nam zunanji svet želi ukrojiti našo zunanjo podobo, ki jo je sprejela večina, in se želimo hote ali nehote z njo poistovetiti. Vendar nas navidezna »idealna podoba« dolgoročno ne more osrečiti, saj je to samo naša zunanja fasada. Zavedati se moramo, da vse nezadovoljstvo, ki ga doživljamo, vedno prihaja iz naše notranjosti. Še posebej takrat, kadar se ne počutimo povezane s svojo Dušo in svojo dušno kvaliteto.

Kadar zaznavamo, da smo v neskladju s svojo notranjo božansko lepoto in da je ne moremo v celoti sprejeti, je smiselno, da v življenju izpeljemo preporod iz notranjosti navzven.

SVETLOBA IN SIJ

Kadar v nas ali iz nas seva praznina, gre za znamenje, da nismo dovolj povezani s svojim dušnim obiljem, da smo se obrnili od svoje celostne podobe, kar v nas odraža nizko samopodobo, ki ji manjkata dušna moč in izvorna lepota.

Kadar nismo uglašeni s svojo izvorno lepoto, ne zmoremo zasijati v vseh svojih darovih in dušnih talentih. Božanska izvorna lepota v nas predstavlja nekaj najlepšega, kar nosimo v sebi; to so naši najdragocenejši darovi, ki sijejo skozi nas in jih delimo s svetom.
»Svetloba in sij tvoje Duše se zlivata skozi tebe, ko si dovoliš v polnosti sprejeti sebe in to energijo predati v svoje okolje, med svoje bližnje, da se jih lahko dotakneš na poseben in edinstven način.«

Ko se uglasimo z notranjo lepoto, preidemo do svoje božanske svetlobe, ki je domena naše Duše, s katero razsvetljujemo ljudi okoli sebe in lažje prehajamo skozi različne izzive in cikle življenja.

Svetloba dobi moč v nas, ko jo v sebi prepoznamo, ko jo začutimo, da je del nas, da živi v nas; to nam daje voljo, pogum, navdih, veselje in notranje zadovoljstvo.

Ko se povežemo z dušnim obiljem, si dovolimo, da naša božanska lepota zažari v nas, v vsej svoji izvorni esenci. Dovolimo svoji prvobitni naravi, da preide na površje, da lahko z njo avtentično zasijemo.

»Tvoja dušna povezava z notranjo lepoto ti daje moč in zavedanje, da v svoje življenje vstopaš varno, stabilno, da zaupaš vase, da si ti tisti/-a, ki izbiraš poti in imaš ključe, s katerimi odkrivaš svoje najlepše lastnosti in kvalitete svoje Duše.

Da se zavedaš, da si ti tisti/-a, ki kreira svoje življenje, ki svobodno izbira svoje odločitve, ki te zavestno vodijo k tvojim najglobljim spoznanjem, da najdeš pot k Sebi – pot k Svetlobi.«

Vaš dušni namen je, da zasijete s svojim najlepšim dušnim obiljem in se uglasite z božansko notranjo lepoto svoje Duše, tako da v sebi znova začutite svojo moč, da prepoznate svojo unikatnost, ki je edinstvena in pripada samo vam.

Ko naredite osebni preboj, ozavestite, kaj je za vas pomembno, da lahko naredite korak naprej v želeno smer, da prepoznate »sebe«, se povežete s svojo izvorno energijo, da izrazite svojo edinstvenost, da prepoznate svoje dušne kvalitete Svetlobe in se povežete z notranjo modrostjo.

SVETI PROSTOR

Če ste postavljeni pred izzive in prelomnice svojega življenja, je ključnega pomena, da sprejmete svojo dušno obilje in se povežete s svojo notranjo lepoto, ki vas bo vodila do želenih rešitev, da boste lahko lahkotno sprejeli ljubezen do sebe, do partnerja, do otrok ali pa boste našli pot do lastne sreče in osebnega zadovoljstva.

Božanska lepota naše Duše nas vodi do modrosti našega srca, da lažje preobrazimo sebe, tako da zaupamo vodstvu naše Duše, da v srcu resnično začutimo, po čem hrepenimo in kaj si želimo, kaj je tisto, kar nas srčno veseli, osreči, navdihne in izpolni z vidika naše Duše.

Naša božanska notranja lepota je v globinah našega srca. To je energija, ki nahrani našo Dušo, jo prebuja in polni z izvorno ljubeznijo; je neizmeren vir vsega, kar bogati in plemeniti našo Dušo, kar nas povezuje z najglobljim virom našega izvornega kraljestva; to je stik z našim »svetlobnim domom«, od koder prihajamo, je naš »veličastni sveti prostor«.

Notranja božanska lepota je najgloblja modrost, ki je povezana s Svetlobo naše Duše in biva v našem svetem prostoru, do katerega imamo dostop samo mi, kadar se tega zavedamo.