Astronapoved

Horoskop za torek, 11. julija

N. K.
11. 7. 2023, 05.36
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v ovnu, ob 1.55 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Opravili boste veliko dela, a vseeno imate občutek, da vam je ostalo še nekaj, kar ste pozabili. Nikar se ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi.

BIK – Odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Današnje obveznosti boste opravljali težko.

DVOJČKA – Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do drugih.

RAK – Danes boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje s tujino bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali.

LEV – Zapostavljate ljubezensko področje, kar partnerju ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po vaši družbi. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni glede potovanja.

DEVICA – Dan bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi čustev.

TEHTNICA – V ljubezni lahko prevzamete glavno besedo. To vam bo dalo veliko zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce zaspali na lovorikah.

ŠKORPIJON – Danes boste nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne dogodke. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga.

STRELEC – Na pomembnem srečanju boste manj zadržani kot običajno. Prepričani boste o svojem prav, kar bo okolico nekoliko presenetilo. Glede čustev preveč nihate.

KOZOROG – Močnejši ste, kot se zavedate, vaša moč prihaja iz vaše prilagodljivosti. Skozi soočanje z negativnostmi se boste končno pomaknili stopničko višje.

VODNAR – Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste vajeni prilagajati.

RIBI – Previdni bodite v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse, kot je treba.