Astronapoved

Horoskop za soboto, 8. julija

N.K.
8. 7. 2023, 06.33
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v ovnu, ob 1.55 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Dan bo odličen, da se neustrašno podate novim projektom naproti ter velikopotezno in drzno vztrajate pri doseganju ciljev. Ne pozabite na svojega partnerja.

BIK – Vse boste delali tako, kot je prav in kot od vas pričakujejo. Manjša odstopanja pričakujte pri partnerju, ki ne bo najbolj pripravljen na dolge pogovore.

DVOJČKA – Še je čas, da se zadeve, ki vas bremenijo, uredijo, čeprav malce pozneje od pričakovanega. Ugotovili boste, kdaj je čas, da spregovorite in zahtevate več.

RAK – Bodite strpni in nadzorujte svoje zahteve, ki danes ne bodo preproste. Prehitro in preveč ni nikoli dobro, zato poiščite zmernost in rešite vse skupaj na lažji način.

LEV – Dopoldne bo vaša energija na vrhuncu, zato jo dobro izkoristite. Tega niste pričakovali, še zlasti ker ste nameravali preživeti mirnejši dan v družbi domačih.

DEVICA – Na osebnem področju si boste pridobili nove simpatije. Uspeli boste v športu ali pri delu z ljudmi. Različni pritiski bodo prinesli pod vprašaj odnos s partnerjem.

TEHTNICA – Pustite vse mogoče obveznosti, ki vas ukalupljajo v popolnost in vam kradejo čas, da bi živeli tako, kot si želite. Tokrat prisluhnite sebi in svojim potrebam.

ŠKORPIJON – Spoprijeli se boste s situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma. Sposobni boste bolj odgovornih premikov, s čimer boste razveselili tudi okolico.

STRELEC – Naj vaša moč in toplota navdihujeta ljudi okrog vas. Lahko ste mirni, saj bo vse potekalo vsaj približno v smeri, ki ste si jo pred kratkim zastavili.

KOZOROG – Trenutno je najbolje sprejeti pogoje takšne, kot so, in trezno razmisliti o vsem, kar se dogaja v vaši bližini. Tudi sami ste nekoliko krivi za nastali položaj.

VODNAR – Usmerite se v kvaliteto, ne kvantiteto. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej pri tistih, ki ste v zasebnih vodah.

RIBI – Ni vam jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, in vse skupaj vas že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele zvečer, ko se bodo zadeve začele spontano urejati.