Dvig zavesti

Kvantni skok je tik pred durmi

Anamarija Kovačič, duhovna učiteljica
6. 7. 2023, 06.37
Deli članek:

Vse več se tudi javno piše in govori o upočasnitvi zemeljskega jedra in obrata polov. Ja, Zemlja se poravnava, ker se dviguje na višjo frekvenco, v višjo dimenzijo.

Pixabay
/

Vstopamo v najbolj viharno obdobje. Mnogi napovedujejo velike spremembe in preskoke v zavesti.

A naj vas opogumim, da se nimamo česa bati.

V zadnjem času naš planet prejema resnično mogočne Žarke Čiste Luči in Ljubezni, ki so na eterični ravni mogočne Svetlobne kode in frekvence, ki nosijo informacijo za spremembo naše DNK in naše Zavesti. Mnogi občutimo to Milost v zraku.

PRELOMNA TOČKA

Prihajamo do velike prelomne točke. Če imaš čisto srce, se ti ni treba ničesar bati, samo veseliš se lahko. Tvoja duša to ve. Samo dvigni se nad strah in si zmagovalec.

Danes vriskam, plešem, pojem od sreče in radosti. Nova Zemlja je tu. Lahko smo že del Nje. Oh, kako je življenje zdaj lepo, končno smo dočakali.

Tisti, ki ste se do zdaj nagarali ob notranjem delu, se lahko samo še veselite, ker prihajamo v obljubljeno deželo. Nekateri bodo še delali na sebi, nekateri garali … vsak ob svojem času.

Zdaj se prebujajo še zadnji, ki se bodo prebudili, potem se vrata zaprejo. Nihče ne bo šel skoznje brez dela na sebi, brez soočenja z vsemi notranjimi demoni. In zadnji bodo prvi in prvi bodo zadnji. Te besede postajajo realnost, zato vsi tisti, ki ste bili izobčenci, ki ste bili zasmehovani, vedite, da prihaja vaš/naš čas. Čas, ko bomo želi sadove zvestobe sebi, svojemu srcu, svoji resnici.

NAJBOLJŠI ČAS

Ta milina, ki jo je čutiti, je Čista Ljubezen iz Najvišjega Vira, ki nam je v pomoč, da postanemo mojstri Nove realnosti. Čedalje več nas je, ki vidimo, vemo, čutimo ...

Pred nami je velika energijska rekonstrukcija planeta Zemlje. Pred nami je kvantni skok v zavesti človeštva, čas, ko bomo izjemno podprti, da se vrnemo v to, kar smo, da si vrnemo svojo Božansko dediščino in da bomo lahko izkušali sebe kot ustvarjalca, kot bitje Ljubezni, kot Božansko bitje.

Pred nami je najboljši čas, da zaživimo svoj najvišji božanski potencial. Energije so se začele gibati zelo hitro, pospešeno in vse se bo odvijalo veliko hitreje.

TELESNI ZNAKI

Dogajajo se velike aktivnosti na Soncu in na magnetnem polju Zemlje in občutili jih bomo tudi na fizični ravni. Dvig Zavesti se dogaja skozi naše telo, skozi vsako celico telesa na najgloblji ravni; žarki spreminjajo naša dojemanja, naše zavedanje.
Naše telo je energija. Naša karbonska struktura DNK se spreminja v silicijevo-kristalinsko. In ko prihajajo visoke svetlobne vibracije, Luči in Ljubezni, jih občutimo tudi na telesu.

Kar smo si kot duše želeli od trenutka, ko smo se odločili za ta planet, je tu, je pred nami: nova Zemlja, nova energija, nova frekvenca, novi mi.

Dobro je, da pri sebi prepoznate telesne znake, ki spremljajo dvig zavesti: utrujenost, neznan čuden pritisk v glavi, srčne palpitacije, nočno potenje, vrtoglavica, omotica, glavobol, občutek lebdenja, izguba občutka za čas, zvonjenje v ušesih, sprememba sluha, vonja, okusa, mravljinčenje, bolečine v prsih in v predelu lopatic (širitev srčne čakre), bolečine v hrbtu … kjer koli v telesu obstaja bolečina, se lahko še okrepi.

Vedite, da je vse dobro. Samo dovolite si izkušati te občutke. Lahko pomagate telesu s počitkom, spanjem, globokim dihanjem in tekočino. Čim več bodite v naravi, ki harmonizira naše stanje. Dajte si vse, kar v danem trenutku potrebujete. Bodite ljubeznivi do sebe, pošljite z dna srca svojemu telesu vso Ljubezen, ki jo premorete.

Veliko časa smo se obnašali mačehovsko do svojega telesa, a nam je v vsej ljubezni brezpogojno služilo.

Zavedajmo se Svetosti teles; čas je, da jim vrnemo njihovo vrednost. Postanimo do sebe, do našega telesa sočutni in ljubeči. Ker so čudeži. In ker postajajo Božanski Izraz.