Astronapoved

Horoskop za četrtek, 6. julija

N. K.
6. 7. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v vodnarju, ob 19.32 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo prisilile, da boste premislili o določenih življenjskih navadah, ki ne potekajo tako, kot bi želeli. Znašli se boste v časovni stiski.

BIK – Ne boste imeli časa, da bi se obremenili s podrobnostmi, ampak se boste morali soočiti z obveznostmi, ki trkajo na vaša vrata. Bolj natančno si zastavite cilje.

DVOJČKA – Prijatelji bodo v današnjem dnevu prinesli sonce v vaše življenje. Zasebno pa se boste odločali o določeni osebi, ki vas že nekaj časa ne pusti pri miru.

RAK– Potrudite se glede stvari, ki jih ne morete končati v kratkem roku. Umirite se in nekoliko taktizirajte, tako vam lahko celo uspe. V ljubezni je še nekaj nedorečenosti.

LEV – Pozitivni dogodki bodo razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste uporabili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje ambicije.

DEVICA – Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. V odnosu z ljubljeno osebo so možnosti, da okrepita odnos.

TEHTNICA – Za določene stvari bi morali pustiti času čas, saj vse še ni zrelo, da se razvije. Novice o obisku vas lahko vznemirijo, saj bi se morali bolje pripraviti.

ŠKORPIJON – Končno boste na pravilen način znali zadeve postaviti na svoje mesto. Spremembe, ki bodo iskane, vam bodo podarile alternativo in najboljše mogoče rešitve.

STRELEC – Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo spodbujale. To vam bo dalo dodatni razlog za trud na delovnem mestu. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom.

KOZOROG – Določene stvari se bodo zgodile šele takrat, ko boste sproščeni in neobremenjeni z izidi. Če začenjate novo ljubezensko zgodbo, boste nekoliko zmedeni.

VODNAR – Vse ljubezenske energije se bodo mešale nekoliko drugače, kot ste bili vajeni. Nekaj odgovorov bo ostalo v zraku, saj vam okoliščine niso najbolj naklonjene.

RIBI – Pri delu boste inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni, kaj si želite.