Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 24. julija

N. K.
24. 7. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Vaša čustva bodo postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu tega ne smete dovoliti. Ne bodite trmasti, saj vas lahko drago stane.

BIK – Vaše zdravje je na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja. Pustite stres tam, kjer je.

DVOJČKA – Vse, kar se vam bo danes dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile že nekaj časa.

RAK – Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Motilo vas bo le, da boste razmišljali bolj s srcem kot z glavo.

LEV – Ostanite obvladani, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji živci. Predvsem brzdajte temperament, saj bi v jezi storili stvari, ki bi imele škodljive posledice.

DEVICA – Zvezde bodo poskrbele, da se bo precej pogrelo na intimnem področju, željni boste ljubezni in bližine. Marsikateri odnos se bo danes uredil po hitrem postopku.

TEHTNICA – Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Treba bo najti primeren čas, sicer lahko izbruhnejo konflikti. Bodite zmerni in diplomatski.

ŠKORPIJON – Preveč boste razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite partnerju in njegovim idejam.

STRELEC – Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsemu, kar se pojavlja na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo moči in želeli si boste umakniti.

KOZOROG – Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam vendarle ni podoben. Na začetku ste pač dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč.

VODNAR – Če hočete sami sebi dobro, se v nobenem primeru ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali.

RIBI – Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala in osrečevala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za avanturo.