NAPOVED

Horoskop za soboto, 6. avgusta

Danaja
6. 8. 2022, 06.30
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v škorpijonu, ob 18.38 se pomakne v strelca.

Pixabay
Horoskop

OVEN

Soboto bo zaznamovala jutranja opozicija Lune in Marsa. To pomeni, da bodo danes zelo dobro vidne vaše pomanjkljivosti. Pazite, da čustveni izbruhi ne bodo prehudi.

BIK

Danes boste vstali malo nataknjeni. Sicer je res vikend, a to vam ne bo veliko pomenilo, saj se počutite izgubljeno zaradi določenih projektov, ki so se začeli.

DVOJČKA

V soboto bo Luna pretežni del dneva v znamenju škorpijona, kar bo povzročilo dvome o lastnih sposobnostih. Ugotovili boste, da ste zanemarili svoj napredek.

RAK

Sobotno jutro bodo zaznamovali precej naporni aspekti z Luno v ljubosumnem škorpijonu. Za rake to pomeni malce napet dan, poln nenavadno ostrih trenj.

LEV

Sobota bo ravno pravšnja za kakšen izlet zunaj vašega okolja, ki ste ga že malo naveličani. Zoprne energije vas bodo spodbudile, da boste sprostili napetosti.


DEVICA

Do večera bo Luna še v znamenju škorpijona. Teden je bil zelo naporen in to se vam bo čez dan zelo poznalo. Težko boste našli skupni jezik s prijatelji.

TEHTNICA

V soboto bo konec dneva Luna prešla v znamenje strelca, do takrat pa boste morali preživeti precej naporne aspekte, ki bodo vplivali predvsem na vaše finance.

ŠKORPIJON

Sobota bo v znamenju večernega prehoda Lune v sosednjega strelca in vi boste v tem čas pod vplivom različnih vtisov. V vaše življenje prihaja pomembna oseba.

STRELEC

Strelci ne marate igrati po pravilih. Danes boste poslušali kritike na svoj račun, a samozavesti vam bo manjkalo. Večerni prehod Lune v vaše znamenje bo pomagal.

KOZOROG

Vaš vladar Saturn bo v napetem položaju z Luno. Za ostala znamenja bo to precej resna zadeva, vam pa bo prineslo precej pozitivnih stvari, saj vas bo sprostilo.

VODNAR

Sobota bo za vodnarje predvsem družabno obarvana. V tem času, ko imate določene načrte z novimi projekti, boste potrebovali veliko pomoči svojih bližnjih prijateljev.

RIBI

Ribice se boste znova izgubljale v sanjarjenju, kaj bi bilo, če bi ... Tokrat se raje začnite posvečati sedanjosti, saj so obeti odlični in z le malo truda boste zasijali.