Astronapoved

Horoskop za petek, 5. avgusta

Danaja
5. 8. 2022, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v škorpijonu.

Pixabay
Horoskop

OVEN – Danes vas čaka pester dan, saj bo Luna v škorpijonu tvorila prvi krajec. Malce temačno razmišljanje vas bo prevevalo. Privoščite si odklop.

BIK – Odličen čas za menjavo službe ali okrepitev ljubezenskih odnosov in drugih partnerskih navez. Za večje premike in obljube počakajte na prihodnji teden.

DVOJČKA – Za dvojčke bodo današnje energije predvsem v znamenju povečane skrbi za zdravje in izboljšanih delovnih navad. V službi bo kmalu vse lažje.

RAK – Za vas bo današnji prvi krajec deloval pozitivno, saj boste trmasto zahtevali, da upoštevajo vaše občutke in vam zagotovijo položaj, ki si ga zaslužite.

LEV – Prvi krajec bo deloval v znamenju škorpijona, v vaši četrti družinski hiši, in od tu boste črpali moč. Izbirali boste med potrebo po samostojnosti in potrebo po povezovanju.

DEVICA – Lunina mena, prvi krajec v vaši tretji hiši komunikacij, bo delovala na vašo odločenost, da utrdite prijateljske vezi – čas, ko se bo kakšen prijatelj nepričakovano izpovedal.

TEHTNICA – Danes bo prvi krajec v vaši drugi hišo materialnega, kjer bo vplival na to, da boste vztrajni pri poslovni ideji, ki se vam je porodila. Možnosti zaslužka se bodo povečale.

ŠKORPIJON – Luna v vašem znamenju bo danes povzročala napetosti, saj boste imeli občutek, da vsa odgovornost za dobro počutje vaših bližnjih sloni na vas, kar bo le deloma držalo.

STRELEC – Luna danes prehaja v vašo dvanajsto sanjsko hišo, kar bo malce zaustavilo vaš ritem. Navaditi se boste morali na bolj ležeren pristop.

KOZOROG – Delavni kozorogi boste prišli na svoj račun, saj bo močna Luna delovala v vaši enajsti hiši sodelovanja. Samski boste našli ljubezen bližje, kot ste si mislili.

VODNAR – Danes boste imeli poudarjeno deseto hišo ambicij in poslovnega uspeha. Kar ne boste mogli verjeti, da gredo stvari končno po vaših načrtih. Vaša kariera napreduje.

RIBI – Ribice boste danes uživale na potovanju ali izobraževanju. Prvi krajec v vaši deveti hiši bo prinesel takšne priložnosti. Ovire bodo namenjene temu, da jih premagate.