Astronapoved

Horoskop za četrtek, 4. avgusta

Danaja
4. 8. 2022, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v tehtnici, ob 13.47 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Četrtkovo jutro s precej neprijetnimi aspekti in popoldanski prehod Lune v nemirnega škorpijona bosta otežila ta dan. Ne pretiravajte z aktivnostmi.

BIK – Danes nas bo pričakala močna, napeta povezava med Luno v erotičnem škorpijonu in Plutonom, kar bo močno vplivalo na razpoloženje, ki se bo spreminjalo.

DVOJČKA – Merkur bo danes prešel v devico, zato si privoščite sproščen pogovor z ljudmi, ki vam olajšujejo življenje. Boste videli, da so včasih tudi vaši domači lahko zanimivi.

RAK – Morda boste danes imeli kakšen spor, a ne bo pretirano vplival na vaše razpoloženje. Nekaterim bo šlo v nos, da ste v zadnjem obdobju bolj samozavestni.

LEV – Napetost med Plutonom in Luno vas bo prisilila, da ne spreminjate svojih vzorcev, saj boste morali narediti vse, da ohranite nadzor nad svojim življenjem.

DEVICA – Danes vas bo imelo, da bi se končno pohvalili in si naredili malo samopromocije. Ker vam gre trenutno v življenju odlično, boste zelo ali celo pretirano samozavestni.

TEHTNICA – Včasih pričakujete, da vas bo rešil kakšen postaven vitez in magično razrešil vse težave. Ta vitez morate postati sami in se s težavami spopasti.

ŠKORPIJON – Kljub Luni v vašem znamenju boste zaradi napete povezave med Luno in Plutonom precej zmedeni. Zavedali se boste, da razmere ta čas niso preproste.

STRELEC – Komaj boste čakali konec tedna, da se odpočijete. Tisti, ki ste danes na dopustu, si počitek res privoščite. Bodite previdni pri športu in v prometu.

KOZOROG – Danes boste močno pod stresom, saj morate rešiti kup težavnih poslovnih zadev. Morda morate tudi malo premisliti o svojih prioritetah.

VODNAR – Včasih se na račun tega, da vas v družbi in družini obožujejo, pustite izkoriščati. Šele ko si boste ustvarili življenje, ki bo vredno truda, boste zadovoljni.

RIBI – Naj vas nova pošiljka negativne energije ne potegne vase. Zdaj, ko postajate bolj odločna in resna oseba, boste imeli tudi več priložnosti delati, kar si res želite. ***null***