Astronapoved

Horoskop za sredo, 3. avgusta

Danaja
3. 8. 2022, 05.42
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v tehtnici.

Dreamstime
Kaj so napovedale zvezde?

OVEN – Lepa povezava med Marsom in Venero, ki se bo pojavila pred zoro, bo dobrodošla popotnica v uspešen dan. Luna bo v tehtnici, v ospredju bodo odnosi.

BIK – Zjutraj boste dobre volje, saj bo na vas vplivala ugodna povezava med Marsom in Venero, ki je vaša vladarica. Vzemite si čas za svojega dragega ali drago.

DVOJČKA – Spraševali se boste, kaj ste naredili svojemu partnerju ali partnerici, saj je bilo med vama še nedavno vse v najlepšem redu, zdaj pa vam očita vse mogoče in vas krivi za vse.

RAK – V službi boste uspešno razložili sodelavcem projekt, ki ga pripravljate. Jutranji sončni žarki bodo v vas vzbudili željo po gibanju, predvsem vas bosta privlačila hoja in tek.

LEV – Kaj levi obožujejo v vročem poletju? Sonce seveda, ki je vaš vladar, zato vam ni nikoli dovolj lepega vremena. Luna, drugo svetilo, bo v tehtnici krepila prijateljske vezi.

DEVICA – V službi boste danes pod pritiskom, čeprav bo vaš položaj jasnejši. Tudi če se bo stanje poslabšalo, boste vsaj vedeli, pri čem ste, in kako se obnašati v prihodnosti.

TEHTNICA – V službi boste malo bolj sproščeni kot po navadi, dopoldne boste zabavni in duhoviti. Skoraj vsem sodelavcem boste polepšali dan. Popoldne bo bolj napeto.

ŠKORPIJON – Danes boste aktivni, imeli boste veliko dela. Pod drobnogled boste vzeli svoje finance in pritisnili na tiste, ki so vam dolžni. Občutek imate, da ste preveč popuščali.

STRELEC – Luna bo danes v zračni tehtnici. Imeli boste občutek, da določene zadeve v službi potekajo same od sebe v vašo korist. V resnici ste sami premaknili zadeve v pravo smer.

KOZOROG – Napetosti, ki jih imate v zadnjem času, povzročajo slabše počutje. Predvsem je obremenjena vaša hrbtenica, zato začnite z redno vsakodnevno vadbo.

VODNAR – Danes boste precej bolj pasivni in čustveni, saj bo Luna v tehtnici. V popoldanskem času bo bolje, da zavijete na športno igrišče in si tam daste duška.

RIBI – Danes boste prodorni in želeli boste nadoknaditi poslovne priložnosti, ki ste jih v preteklosti zamudili. Energični boste pri doseganju ciljev, zato bo marsikdo presenečen.