Sveže prerokbe

Se nam avgusta obeta začetek konca sveta?

Neja Kralj
2. 8. 2022, 12.26
Posodobljeno: 2. 8. 2022, 12.28
Deli članek:

Najbolj znan ameriški jasnovidec in medij Tana Hoy za avgust pravi, da bo vse do konca pester mesec in niti sekundo dolgočasen.

Profimedia
Vremenska nihanja, ki so bila stalnica v juliju, se bodo nadaljevala in napeljevala k najstrašnejšim mislim.

Skozi njegove prerokbe smo se sprehodili tudi mi in izbrali nekaj bolj in nekaj manj verjetnih – s svojega stališča seveda.
Kot običajno se Tana najbolj posveča dogajanju v svoji domovini – in temu primerno začne s prerokbami.

HOLLYWOOD

Zakonca Kardashian se bosta soočila z velikim škandalom, zaradi katerega bodo številni njuni oboževalci obstali in se spraševali, kaj se v resnici dogaja. Podrobnosti škandala bodo pretresljive, toda zakonca ga bosta poskušala pomesti pod preprogo.
Slavnega pevca bodo obtožili neprimernega dotikanja žensk. Nekatere ženske se bodo oglasile in trdile, da so bile posiljene. Njegovi odvetniki bodo zanikali vse kršitve, vendar bo na koncu spoznan za krivega.

POLITIKA

V ZDA se bodo začeli pojavljati subtilni znaki začetka oblikovanja monarhične vlade. Če državljani ne bodo ukrepali hitro in takoj, bo Amerika v sedmih letih popolna monarhija. O tem bo odločil tisti, ki bo izvoljen za naslednjega predsednika.
Nepričakovana smrt nekaj ameriških sodnikov bo povzročila politični kaos in spore, saj bo nasprotna stran poskušala preprečiti nova imenovanja pred naslednjimi volitvami.

ZNANOST

Raziskave vesolja bodo odkrile še globlje skrivnosti, saj bodo znanstveniki začeli raziskovati možnost življenja na drugih planetih, celo obstoj različnih vrst tujega življenja!

MEDICINA

Raziskave črevesnih bakterij bodo dokazale, da imajo ljudje z nezdravimi črevesnimi bakterijami neposredno večje možnosti, da zbolijo za rakom.

Ugotovili bodo, da imajo izločki določene vrste polžev izjemno zdravilne lastnosti za različne vrste kožnih bolezni. Testi bodo potrdili, da je še posebno koristen pri ekcemih in luskavici.

Odkritje zeliščne kombinacije, ki lahko naravno in varno sproži splav, bo uporabilo veliko žensk. Ker so to običajna zelišča, bodo poskusi, da bi zelišča postala nezakonita, neuspešni.

Postenje na vodi, ki so ga nekoč izvajali, a so ga zaradi napredka v medicini opustili, se bo znova začelo obravnavati. Ugotovili bodo, da ima pomembne učinke celo pri boleznih, ki veljajo za neozdravljive.

LJUBEZEN IN ODNOSI

Ta mesec bo dober za vseh 12 znamenj glede srečanja sorodne duše. Še posebno uspešen bo za zodiakalna znamenja tehtnice, device, škorpijona in leva. Poskrbite, da boste več hodili v družbo in se znašli v okoliščinah, v katerih lahko pride do srečanja.

FINANČNA SITUACIJA

Medtem ko so se cene različnih kriptovalut zmanjšale, bodo v nekaj mesecih tiste bolj priljubljene začele strmo naraščati, zaradi česar bodo številni vlagatelji obogateli.

VREME

Teksas bodo tako močno prizadela neverjetna vremenska nihanja, da se bodo celo priznani intelektualci glasno spraševali, ali gre morda za začetek konca sveta. Ne bodo daleč od resnice.

Severni deli Evrope bodo beležili vročinske rekorde, za katere si nikoli niso predstavljali, da jih lahko doživijo. Vročinskemu peklu ne bo videti konca.

Dele Afrike bodo doletele hude suše. Vlade na teh območjih se bodo odzvale zelo počasi, kar bo med ljudmi in v naravi povzročilo veliko trpljenja in celo izgube življenj.