Astronapoved

Horoskop za torek, 2. avgusta

Danaja
2. 8. 2022, 05.26
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Ugoden dan za finančne podvige in vam lahko prinese nepričakovan dobiček. Množica retrogradnih planetov, med drugim Jupiter v vašem znamenju kaže, da se ob odvijalo počasi.

BIK

Danes bo Luna od jutra v znamenju vam podobne zračne Tehtnice in v dopoldanskem času boste dosegli sporazum z osebo na položaju, ki ste ga že nekaj časa prosili za pozornost.

DVOJČKA

Luna v Tehtnici bo danes spodbujala vašo ustvarjalnost in v vaše življenje privlačila ljudi, ki ustvarjalno razmišljajo. Nekoga boste prepričali, da bo sodelovanje v obojestransko korist.

RAK

Luna v znamenju Tehtnice bo danes vplivala na vaše domače odnose. Prav lepo se boste imeli in se dogovarjali o izhodu iz krize.. Malo boste skeptični, saj boste prevzeli več odgovornosti.

LEV

Luna v Tehtnici vas bo spodbujala k družabnemu življenju in dobremu sodelovanju z drugimi. Malo boste omehčali svoja stališča do določenih oseb in se jim bolj prilagodili.

DEVICA

Danes boste zelo obremenjeni s svojim finančnim stanjem, ki po vašem nikakor ni zadovoljivo. Vprašanje je sicer, kaj vam pomeni zadovoljstvo s financami, a trenutno stanje to ni.

TEHTNICA

Tudi danes bo Luna v vašem znamenju in nadaljevali se bodo izjemno dobri odnosi na delovnem mestu. Izkoristite vse splošno dobro razpoloženje in povprašajte o možnem.

ŠKORPIJON

Kljub utrujenosti boste danes prepričani, da morate vztrajno delati, saj si le tako potrjujete vašo vrednost. Motite se, danes si vsaj v popoldanskem času vzemite čas zase.

STRELEC

Danes bo za vas veljalo reklo: carpe diem (izkoristi dan). Ne boste samo delali, ampak tudi uživali. Pazite le, da ne boste pretiravali, saj boste nujno potrebovali počitek.

KOZOROG

Luna v znamenju Tehtnice bo danes vplivala na vas, da se boste težje odločali. Čaka vas toliko opravil, vi pa kolebate med tem, ali bi šli zaplavat v bazen ali se sprehodili.

VODNAR

Danes boste na videz zelo sproščeni in dobre volje. Vaši prijatelji vas bodo vabili v goste in vas spodbujali, da poveste zanimive zgodbice, doživeto, kot znate le vi.

RIBI

Imeli boste malo slabe vesti, saj boste uživali v toplini svojega doma in boste svoje službene obveznosti malo odložili. Predvsem vas bo vznemirjala misel, da denar na kartici kopni.