Portal 88

Levja vrata so odprta, njene energije že zasipajo Zemljo!

Neja Kralj
5. 8. 2022, 12.39
Posodobljeno: 5. 8. 2022, 12.47
Deli članek:

Če ste opazili spremembo vzdušja od nove lune 28. julija v levu, obstaja dober razlog: na ta dan se je namreč začel odpirati portal Levja vrata.

Dreamstime
Lev nam z neba prinaša obilo dobrih energij, ki samo čakajo, da si postrežemo z njimi.

Presežek energij portal Levja vrata doseže – kot že njegovo drugo ime Portal 88 pove – 8. avgusta in ostane odprt do 12. avgusta.

Levja vrata so v svojem bistvu kozmični portal med materialno in nematerialno resničnostjo. V ponedeljek bo pojavnost portala še izrazitejša, kot smo vajeni, saj mu dodatno magičnost prinaša prestop Lune iz svobodnjaškega strelca v resnobnega kozoroga.

ČAS ZA HARMONIJO
V času odpiranja Levjih vrat se Sonce hitreje ogreva, kar se odraža tudi v našem telesu, v solarnem pleksusu. Naša zavest se širi. Bodite pozorni na svojo energijo 8. avgusta in pričakujte, da boste ozavestili svoj neomejeni potencial. To vas lahko povede v egoistično stanje, zato ne pozabite, da je čas Levjih vrat namenjen harmoniji. Objemite to energijo.
Pa naj vam blagoslove Levjih vrat na različnih področjih predstavimo še bolj podrobno.
– Zdravljenje srca: portal Levja vrata aktivira srčno čakro. To pomeni, da se bo v tem času pozdravilo veliko čustvenih ran.
– Odpiranje tretjega očesa: čakra tretjega očesa se aktivira in intuicija se okrepi.
– Prebujanje manjših čaker: odprlo se bo veliko čaker, pretok energije se bo sprostil in okrepil; pridobivamo novo modrost in duhovno znanje se povečuje.
– Visokoenergijske vibracije: vizije, ki jih imamo, z lahkoto aktiviramo na področju sanj in ambicij.
– Povezava z vesoljem: lažje opazimo signale, sporočila in opozorilne znake, ki jih pošilja univerzum.
– Svoboda: imamo povečan občutek svobode, želimo govoriti in poslušati resnico.
– Tehnologija: to je čas za delo s tehnologijami in za delo na internetu. Odprite spletno mesto, začnite pisati blog ali se aktivirajte na družbenih medijih.
– Mir: energija miru in zdravljenja napolni telo, um ter dušo.
– Ustvarjalnost: neverjetna ustvarjalna energija vam pomaga začeti nov projekt ali se vključiti v umetniško polje.

POSEBNA DARILA
V tem obdobju odprite svoje srce ljubezni, odpuščanju in dobrim čustvom. Reka absolutnega užitka začne pritekati v vaše življenje in popolnoma ste napolnjeni z občutkom lepote. Želeli se boste povezati z naravo, živalmi in drugimi ljudmi.
Pod čarobnostjo portala Levja vrata v letu 2022 bomo spoznali, da živimo v vseh in da vsi živijo v nas. To nam bo dalo posebno moč in sposobnost, da se povežemo s sabo in celotno stvaritvijo.

POSEBNE MOČI
O moči datuma 8. 8. enotno priča več znanstvenih in duhovnih vej.
V numerologiji je 8. dan v 8. mesecu zelo duhoven datum. Simbolizira neskončnost in pomeni neskončne želje in sanje naše duše.
Osmica multiplicira zavedanje, zato serija številk 8-8 označuje popolno obdobje za povečanje in čiščenje energije.
Levja vrata niso samo numerološki pojav, ampak tudi astrološki, saj je Sonce v znamenju leva in se razvija do nepremične zvezde Sirius (imenovane tudi duhovno Sonce).