Zanimivosti

Na Golteh vas čakajo urejene proge, bogata gostinska ponudba in nepozabni razgledi

N.N.
30. 1. 2020, 18.21
Posodobljeno: 30. 1. 2020, 18.38
Deli članek:

Smučišče Golte je vrhunsko urejeno smulišče, ki leži na 1600 metrih nadmorske višine v Kamniško-Savinjskih Alpah. Glavne prednosti smučišča so kakovostno urejene proge, sedežnice, razgibani tereni za zahtevne smučarje in začetnike, bogata gostinska ponudba, nepozabni razgledi in enostaven dostop.

Promocijsko gradivo
Hotel s štirimi zvezdicami ob smučišču na Golteh.

Smučišče je samo 45 minut oddaljeno od Ljubljane in eno uro od Maribora. Večina poti poteka po avtocesti, zadnje metre vas dvigne najdaljša nihalka v Sloveniji.

Golte imajo najboljše nastanitvene kapacitete na tej višini od vseh smučišč v Sloveniji. Devet let star hotel s štirimi zvezdicami je kot nov. Nahaja se le tri metre od smučišča, ponaša pa se z vrhunskim wellnessom z zunanjim bazenom.

Promocijsko gradivo
Izjemni razgledi s smučišča na Golteh.

Pred hotelom vsak večer poteka večerno sankanje, v času počitnic pa je še dodatno poskrbljeno za animacijo otrok. Zvečer je možen voden nočni pohod s krpljami po krajinskem parku Golte. Nedaleč od hotela se nahaja priljubljena pohodna točka Mozirska koča, ki je ena najstarejših planinskih koč v Sloveniji.

Neposredno ob hotelu so povsem novi apartmaji. Apartmaji sprejmejo od štiri do 12 oseb. Gostje apartmajev lahko koristijo tudi vse storitve hotela. Apartmaji so primerni predvsem za družine.

Promocijsko gradivo
Apartmaji so povsem blizu smučišča.

Golte so smučišče s 50 letno tradicijo. V zimi 2018/19 so jih smučarji, kot že mnogokrat poprej izbrali za najboljše srednje veliko smučišče.

Promocijsko gradivo
Snega je dovolj.

Promocijsko gradivo
V hotelu je tudi Wellness z zunanjim bazenom.

Promocijsko gradivo
Mozirska koča