Vedno ti je dana moč izbire, ali ponujeno vidiš kot priložnost ali kot svojo oviro. Zmotno je, da si moraš obilje priboriti.

Obilje si ti sam, zase in za tiste ljudi, ki so ti tako ali drugače blizu in so ti vdani z ljubeznijo. Če ti je bila torej dana možnost odpotovati nazaj na Zemljo, imaš možnost in priložnost zaživeti vse obilje ter ostati popoln v svoji nepopolnosti.

A kaj je obilje zate? Odgovor nosiš v srcu, zato si dovoli prisluhniti in biti preprosto hvaležen za vse, kar ti je iz trenutka v trenutek dano, da lahko v vsej svoji nepopolnosti, v svoje najvišje dobro izraziš sebe …

RITUAL

Da boš lažje ustvaril obilje v svojem življenju, ti tukaj predstavljam mistični ritual za obilje doma.

Vse, kar nas obdaja, je energija. Tako so tudi naše misli, občutki, doživljanja in dojemanja energija, ki se združuje v eni točki našega osebnega zavedanja, se pravi odnosa do sebe, medsebojnih odnosov, finančne in energijske blaginje. Slednja je energijsko najvišja vrednota, zato je tudi pomembno, da imamo v našem domu kotiček, ki simbolizira vse to.

Postavitev energijskega oltarja predstavlja tudi najvišjo energijsko zaščito doma in vseh, ki v tej nepremičnini bivajo. Za postavitev potrebujemo štiri kovance enakih vrednosti, pomembno je le, da so zlate barve (10, 20, 50 centov in 1, 2 evra). Potrebujemo še riž, sol in čajno svečko.

»Obilje!? Bo v tem življenju sploh kdaj prišlo? Kaj sploh je obilje? Kako si lahko do njega pomagam sam?« so vprašanja, ki si jih v življenju vsi zastavljamo.

Pri postavitvi moramo biti pozorni tako na vrstni red kot na način postavljanja, kajti že s tem bomo določene energije lažje privabili v svoj dom. Najprej damo na krožnik riž, nato poskrbimo za štiri kovance, ki jih postavimo na riž. Postavimo jih v smeri urinega kazalca, kot so fizične strani neba sever, zahod, jug in vzhod (torej gremo v smeri urinega kazalca). Taka postavitev riža skupaj s kovanci predstavlja blaginjo, zajeto v vseh smereh in kotih nepremičnine. Torej ni pomembno, kje ta oltar postavite, pomembno pa je, da ga ne premikate.

SIMBOLIKA

V središču na rižu pripravimo prostor za čajno svečko. Ta simbolizira našo energijo in našo podobo svetlobe (v primeru reševanja družinskih zadev oziroma medsebojnih odnosov predstavlja tudi vsakega posameznega člana, vključenega v neki odnos). Kadar želimo razreševati specifične težave, na kateremkoli področju življenja, je dobro na majhen listič zapisati svojo situacijo in ga postaviti pod krožnik. Nato vedno prižgemo svečko, ki mora vedno dogoreti do konca.

Tukaj velja tudi pravilo, ena zadeva, ki jo želiš razrešiti, pomeni eno prižgano svečko. Tudi takrat, kadar nimamo specifične želje, je priporočljivo svečko prižgati na devet dni.

Sol nam služi zato, da jo posujemo v liniji pred vhodnimi vrati, kar simbolično razmejuje zunanji svet in naš osebni svet, ga tudi ščiti in pooseblja. Sol je za trdnejšo zaščito treba postavljati na 21 dni prvih šest mesecev. Potem je ta zaščita tudi stabilna.

Ritual je zanimiv tudi zaradi tega, ker nima zaključka, vendar se nadaljuje iz dneva v dan, služi kot edinstvena energijska zaščita v fizični podobi za naš dom.

Pogorele svečke lahko vedno zavržemo, listič z željo pa spravimo do uresničitve. Riž je priporočljivo zamenjati na vsakih 90 dni oziroma po prvih treh fizično realiziranih željah.