Preverite

Kakšen konec leta se obeta za 2018?

T.P.
2. 12. 2018, 16.02
Deli članek:

December je prav poseben, za marsikoga najbolj čaroben mesec v letu. A zna biti tudi zelo zelo neugoden, če se počnejo nekatere nedovoljene stvari (krivoprisežništvo, če nekdo deluje nečastno in podobno).

Profimedia
Negativni valovi se z energijsko dobrimi dnevi neumorno prepletajo.

Letošnji zadnji mesec v letu je še posebej specifičen, saj prinaša konec nekega začetka.

Mesec december je posebej veličasten in velja ga izkoristiti na pravi način. Če želite novo poslovanje ali napredovanje v obstoječem poslu, lahko to izkoristite prav ta mesec.

SPROSTITE ZAVORE

December je čas, da razčistimo vse negativno, kar se je mesece in celo leta nabiralo v nas ter okrog nas. Če tega ne storimo, nas bo zaviralo še v naslednjih letih. Treba se je rešiti vseh negativnih poznanstev, ki vam niso prinesla nič dobrega, ter poiskati družbo med pozitivnimi in kreativnimi ljudmi.

December nam bo prinesel tudi več naravnih negativnih valov, zato tudi v tem pogledu velja previdnost. Prvi val negativnih kozmičnih žarkov lahko pričakujemo že od 8. do 10. decembra, drugi, malce šibkejši, pa se obeta 21. decembra. V dnevih med 7. in 11. decembrom se osredotočite na napredovanje v službi oziroma na poslovnem področju, vendar si v tem času nikar ne izposojajte denarja, zlasti ne od banke.

Obdobje med 17. in 22. v mesecu je zelo ugodno za bodoče starše, ki želijo osnovati ali razširiti družino. V dneh med 25. in 27. decembrom se posvetimo sebi in hkrati skoncentrirajmo na osebe, ki so negativno vplivale na nas v predhodnem obdobju. Take osebe moramo odstraniti iz svojega življenja, kajti če ostanejo, nam bodo naredile samo še več škode.
Na koncu leta, od 29. do 31. decembra, se spomnimo rezultatov, ki smo jih dosegli v odhajajočem letu, in se zahvalimo zanje. Počasi začnimo načrtovati (a nikakor začenjati) nove podvige.

MAGIČNI DNEVI

Med 28. in 30. decembrom lahko pričakujemo nekoliko močnejšo energijo, ki prihaja iz jedra Zemlje in utegne povzročiti pritisk v prsih, glavi, očeh, razbijanje srca, pa tudi bolečine v nogah. Zadnji dan letošnjega leta bo nekoliko lažji, vendar se takrat sprožijo druge energije. Tega dne in v naslednjih dneh se bodo nadaljevali negativni, a ne tako intenzivni vali, ki se bodo odražali na psihološkem področju, pa tudi v predelu srca in predelu čela.