Zanimivosti

Ohcet, kot je še niste videli!

S.R.
19. 7. 2013, 21.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Metanje šopka in podvezice je tudi pri nas na ohcetih zelo priljubljen in zabaven običaj. Čeprav gre za tradicijo, pa ta dva običaja sem in tja tudi malce popestrijo.

YouTube
Ženin in nevesta sta se izstrelila s fračo.

Na spletu se je tako nedavno pojavil zanimiv posnetek, ki ga je objavil Colton Spencer iz Utaha. Colton je bil pred kratkim gost na poroki Natashe in Jaka Johnsona. Kot preostali gostje je tudi pričakoval tradicionalno metanje šopka in podvezice. A mladoporočenca sta se odločila vse skupaj malo popestriti.

Šopek iz podvezico sta sicer res metala, a sta se pred metom 'izstrelila' s fračo. Natasha je medijem po poroki povedala, da sta se z možem za podvig odločila v trenutku, ko sta ugotovila, da ima prizorišče njune poroke Hobble Creek Lodge pravo pravcato človeško fračo. Za metanje pa uporabljajo kar majhen traktor. Zadevo sta prvič preizkusila le dan pred poroko, nato pa sta se odločila, da bosta vse skupaj ponovila tudi na poroki. Veliko boljše, kot mehanični bik, ki sta ga sprva mislila vključiti v metanje podvezice in šopka.

Čeprav se je Natasha sprva bala, da bo frača uničila njeno obleko in se je želela preobleči, si je na koncu premislila in šopek vseeno odvrgla v obleki. Vsekakor ohcet, ki je ne mladoporočenca ne svatje ne bodo pozabili.