Svet

Masturbiral v kuhinji picerije!

R.T.
19. 7. 2013, 21.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

No, to pa je picerije, ki se jo bodo gostje v prihodnosti bržkone najraje izognili. Lastnik picerije Joe's Pizzeria iz San Diega ima namreč probleme z masturbiranjem v kuhinji.

4Chan
Posnetek je bil zelo nazoren.

Na spletu se je namreč nedavno znašla fotografija, ki prikazuje moškega, ki masturbira v kuhinji restavracije Joe's Pizzeria. A lastnik Giusepp "Jersey Joe" Scire pravi, da na fotografiji ni on, ali katerikoli drugi izmed zaposlenih v restavraciji, ki se sicer lahko pohvali z odlično oceno higienske inšpekcije.  

Fotografija neznanega moškega se je sicer pred dnevi pojavila na spletni strani 4Chan. Uporabniki so namreč v sredo, 17. julija na strani objavili več nezavarovanih povezav do spletnih kamer. Ena izmed njih je vodila do nadzornih kamer v Joejevi piceriji, kjer naj bi uporabniki zalotili moškega, ki se je samozadovoljeval kar v kuhinji. Seveda so naredili nekaj fotografij, na katerih je jasno vidno, da se moški igra s svojim orodjem v kuhinji.

Lastnik Giusepp "Jersey Joe" Scire je zanikal, da bi bil na fotografijah on, a hkrati dodal, da je pred kratkim odpustil dva uslužbenca, tako da bi prav lahko šlo za maščevanje. Seveda se je na picerijo hitro vsul plaz šaljivih komentarjev o ''zanimivih'' sestavinah, ki jih v piceriji dodajajo v pice. Lastnik Scire pa je povedal, da bo poklical policijo.