Zanimivosti

Pošteno so ga prestrašili

S.R.
19. 7. 2013, 20.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nobena fantovščina ni popolna brez kakšne zares dobre potegavščine za bodočega ženina. Res pa je, da večina potegavščin ni tako zelo strašljiva za ženina, kot tista na spodnjem posnetku.

YouTube
Ženin je mislil, da skače bungee....

Posnetek sicer prihaja z Norveške, prikazuje pa skupino moških, ki na fantovščini ženinu pripravijo prav posebno presenečenje. Na glavo mu povesijo čelado, skozi katero se prav nič ne vidi in ga odpeljejo na t.i. bungee jumping. No, vsaj tako misli ženin.

Vesela druščina ga namreč odpelje pred neko kočo (upamo, da so ga do tam peljali z avtom in mu tako dali občutek, da so prišli do mesta za skok) in ga posadili na navadno leseno paleto, le malce dvignjeno od tal. Pred njim pa je bil namesto prepada majhen otroški bazenček napolnjen z vodo. Očitno je druščina ženina dobro zavedela, saj si je pred skokom od strahu kar nekajkrat premislil in stopil nazaj. No, na koncu je le zbral pogum in se pognal 'v globino'. Slednja je v tem primeru pomenila tistih nekaj centimetrov vode v otroškem bazenu, ki je nekoliko ublažila njegov padec. Vsekakor je potegavščina dobro uspela, zabavali pa so se tako ženin kot njegovi prijatelji.

YouTube
...a v resnici je skakal le v bazen:)