Vedno izgledal čemeno

Ben Affleck iskreno o tem, zakaj je vedno čemeren

S.Č.
21. 6. 2024, 14.48
Posodobljeno: 21. 6. 2024, 15.13
Deli članek:

Affleck je nedavno v intervjuju razkril, kako se je njegovo življenje spremenilo zaradi velike pozornosti javnosti.

Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck

Igralec Ben Affleck je v zadnjem intervjuju za humoristično oddajo "Heart to Heart" povedal precej o svoji bivši ženi Jennifer Lopez. Med drugim tudi to, kako se je njegovo življenje po zakonu s tako veliko zvezdo spremenilo ter podelil anekdoto, ki odgovarja na očitke, da je vedno čemeren.

"Ne maram veliko pozornosti. Moja sramežljivost je razlog, zakaj me ljudje vidijo in mislijo, da sem jezen, ko me nekdo usmeri kamero v obraz," je pojasnil Affleck.

Poleg njiju so bili na izletu tudi njihovi otroci - Affleckovi Violet, Seraphina in Samuel iz prejšnjega zakona z Jennifer Garner ter Lopezovi Max in Emma, ​​ki ju ima z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem.

Lopezova, priznana pop zvezda in Affleck sta se trudila ohranjati zasebnost kljub veliki medijski pozornosti. Njuno romantično razmerje je takrat znova navdušilo njune oboževalce, medtem ko sta si prizadevala ohranjati ravnotežje med zasebnim in javnim življenjem.

Za oba je bilo to novo poglavje v njunih življenjih, ki ju je ponovno povezalo in pritegnilo pozornost svetovnih medijev. Danes pa ne moremo mimo novic, ki pričajo o njuni ločitvi a kljub temu ostajata skrivnostna.