Vzela je Američana

FOTO: Savina Atai pokazala poročne fotografije

P.K.
17. 7. 2023, 14.45
Deli članek:

Mednarodna učiteljica obrazne joge Savina Atai je s sledilci na družbenih omrežjih delila prelomen življenjski dogodek. Spustila jih v intimo svojega poročnega dne.

Katja Jemec
Savina in Garret

Poroka z Američanom Garretom se je za poduhovljeno Slovenko odmikala. Hotela sta se namreč poročiti že leta 2020 v New Yorku, a se je začela epidemija in sta morala svoje načrte opustiti.

Zakonsko zvezo sta potem sklenila na Novi Zelandiji in to tik pred zaprtjem države zaradi koronavirusa. Ves čas pa sta si želela poročiti tudi v Savinini domovini, kar se je naposled le zgodilo, in sicer konec junija v Bohinju.

Še enkrat na Hrvaškem

Atai je povedala, da izbira kraja za poročno slavje ni naključje, ampak ima s tem gorenjskim biserom posebno povezavo, saj od tam prihaja njena babica, s katero si je bila zelo blizu. "Pogrešam, jo. Ampak bo zraven. Bo gledala dol z oblakov." je takrat dejala Savina.

Nevesta je izbralo preprosto belo obleko, ki jo je lepo popestril šopek iz sadrenke (šlajer), njen soprog pa je bil v svečani črni obleki z belo srajco. 

Sicer pa poroka v Bohinju ni bila zadnja. Savina Atai je namreč sporočila, da bo še ena prihodnje leto na Visu. To pa zato, da jo bo lahko doživela tudi Garrettova mama, ki v Bohinj ni mogla priti, saj je imela pred kratkim zahtevno operacijo kolena, po kateri še okreva. "Še nekaj mesecev so ji prepovedani čezoceanski leti, ker ji noga zateka. Zaradi tega sva se potem odločila, da bova imela še eno poroko drugo leto," je dejala. Tudi ta lokacija ni naključna, saj zakonca po novem živita na hrvaškem otoku Vis.