Spice Girls

Victoria Beckham se vrača! Napovedujejo pa nekaj prav posebnega…

S.Š.
15. 7. 2023, 10.22
Posodobljeno: 15. 7. 2023, 10.44
Deli članek:

Victoria Beckham se bo ob 30. obletnici ponovno pridružila skupini Spice Girls.

Profimedia
Victoria Beckham

Zadnjih nekaj mesecev naj bi skupina Spice Girls načrtovala prav poseben nastop, tokrat pa v načrtovanju in pogovorih sodeluje tudi Victoria Beckham. Skupina, ki se je v svoji karieri večkrat znašla na vrhu glasbenih lestvic želi ob 30. obletnici nastopiti na svetovno znanem angleškem festivalu Glastonbury.

Nastop, v katerem se jim bo pridružila tudi “Posh Spice”

Spajsice Emma Bunton, Geri Horner, Mel Brown in Mel Chisholm so v zadnjih letih nekajkrat nastopile kot četverica, Victorio pa smo kot del skupine nazadnje videli nastopiti na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu. 

"V zadnjih letih so Spice Girls delovale četverica, toda prvič po dolgem času se jim bo zdaj pridružila tudi Victoria, saj želi proslaviti 30. obletnico skupine. Njihov urnik je precej zaseden, zato jih je težko vse naenkrat spraviti v eno sobo. Toda v zadnjih šestih mesecih je bilo med njimi več stikov in pogovorov kot kadar koli,” je za angleške medije dejal vir, ki naj bi bil izredno blizu priljubljeni skupini.

“Victoria bo naslednje leto stara 50 let, skupina pa bo praznovala 30 let. Gre za dve res veliki prelomnici, ki jih dekleta zagotovo ne bodo zamudila. Skupina naj bi se dogovarjala za nastop na odru Glastonburyja, to pa naj bi ustrezalo tudi Victorii. Zagotovo pa bi bil to všeč Davidu in njunim štirim otrokom,” je še dodal.

Dekleta naj bi bila z Netflixom tudi v dogovorih za snemanje dokumentrca o glasbeni skupini, kjer bi bili predvajani njihovi še nikoli videni posnetki. 

Arhiv Media24
Takole so nazadnje leta 2012 kot peterka spajsice stale na odru.