Zabava

Jelena Rozga: »Moje sanje so se uresničile!«

K.M.
11. 1. 2023, 17.00
Posodobljeno: 2. 2. 2023, 18.11
Deli članek:

Ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških izvajalk je sredi decembra razprodala zagrebško turnejo in si uresničila dolgoletne sanje.

John Pavlish
Jelena Rozga

»Zdaj sem preveč čustvena, da bi naštela vse, ki so mi pomagali spremeniti moje sanje v resničnost. Zanesljivo bom koga pozabila. Vendar vsi vedo, kdo so in kako zelo jih imam rada. Seveda sem srečna, da se je vse izšlo, kot smo načrtovali, ampak še srečnejša pa sem, ker mi je uspelo tudi uživati na odru. Za to se lahko najbolj zahvalim svojemu občinstvu in vsi vedo, da imam najboljše poslušalce na svetu. Zelo težko se poslovim in grem z odra, vem pa, da bom, ko se v meni poleže evforija, že takoj odštevala minute do naslednjega koncerta,« je takoj po koncertu povedala vrhunska pevka. Zdaj pa že odšteva dneve do 11. februarja, ko se turneja nadaljuje v Splitu, potem pa se seli v veliki Beograd.

Dino Ninković in Mario Poje
Utrinek s spektakla v Zagrebu

Jelena je v zagrebški areni pripravila skoraj triurni program, a odra kar ni in ni mogla zapustiti. Tudi obiskovalci so si seveda želeli, da nadaljuje vrhunski koncert, pri katerem je za koreografijo poskrbel Slovenec Žiga Sotlar, ki velja za enega najboljših evropskih koreografov, za posebno avdioizkušnjo pa Miloš Šarović.