Jelena Rozga

Seksipilna pevka jaha na krilih uspeha

C.U.
18. 11. 2022, 15.40
Deli članek:

Presenečenjem v življenju Jelene Rozga kar ni videti konca in seksipilna blondinka s polno paro uresničuje še več kot samo svoje sanje.

John Pavlish
Jelena Rozga

Prejšnji teden je predstavila novo pesem, v ponedeljek je v Zagrebu predstavila nov album Minut srca mog, včeraj pa je uradno razprodala Areno v Zagrebu in to točno mesec dni pred koncertom. Na njenem čisto novem albumu lahko sicer najdete 19 akustično obarvanih hitov iz pevkine dolgoletne kariere. Nekatere pesmi so še iz dobe Magazina, drugi pa iz njene samostojne kariere.

Zaznamovale so njeno življenje

»To so pesmi, ki so našle mene. Mnogo prelepih pesmi je na tak ali drugačen način zaznamovalo moje življenje. Kako izbrati 19 pesmi, ki bodo na albumu se nikakor nisem mogla odločiti. Pa sem poslušala to kar mi v 27 letih kariere še nikoli ni dalo slabega nasveta: svoje srce,« je povedala Rozga, ki je za album moči združila s producentom Srđanom Sekulovičem, pomagala pa sta ji tudi zakonca Huljič, ki sta zaslužena za večino Jeleninih pesmi. Album je Jelena premierno predstavila pretekli ponedeljek. V čudovitem ambientu hotela Esplanada pa sta se prvič javno ob njej pojavila tudi njena starša, mama Marija in oče Ante.

Razprodana zagrebška arena

Po skoraj treh desetletjih nastopanja pred občinstvom pa bo Arena v Zagrebu za izjemno vokalistko vseeno največji zalogaj do sedaj. Jelena se je v zgodovino vpisala kot prva ženska izvajalka, ki je razprodala splitsko areno, vseeno pa v zagrebški samostojno še ni nastopila.

John Pavlish
Jelena med predstavitvijo albuma

»Sedaj lahko obljubim samo nepozaben koncert, bogato produkcijo in šov. Nekaj najboljšega kar ste od mene videli do sedaj. To kar se mi dogaja je lepše od najlepših sanj,« je o razprodani areni skromno dodala Jelena, ki pa je vse oboževalce te dni razveselila še z novo pesmijo, ki nosi naslov Samo se ljubit isplati.

Ko smo že pri ljubezni in če ste zamudili vstopnice za Zagreb, skoraj na valentinovo, 11. februarja 2023, imate Jeleno in šov Minut srca mog možnost videti v Splitu, potem pa se turneja nadaljuje v Beogradu.