Vikend doživetij

Privoščite si morski oddih od vsakdana

Promocijsko sporočilo
18. 11. 2022, 15.30
Deli članek:

Zdravje, oddih in dobro počutje gredo z roko v roki. Začetek decembra je odličen čas, da poskrbite zase, za svoje duševno in fizično zdravje

Promocijski material
Grand Hotel Portorož, Hoteli LifeClass

Zakaj si ne bi privoščili tudi oddiha od vsakdana, družine, službe in prijateljev? Januarja, ko bodo vsi na dietah in utrujeni od prazničnih zabav, boste vi še vedno polni dobrih vtisov z morske pravljice, ki vam jo bo pričaral Vikend doživetij, od 2. do 4 decembra, v Grand Hotelu Portorož, Hoteli LifeClass.

Več o Vikendu doživetij najdete na tej povezavi KLIKNITE TUKAJ.

Zamižite in vizualizirajte sliko, kako v topli zimski puhovki stojite na balkonu Grand hotela v Portorožu, povsod okoli vas je tišina, v daljavi se sliši le smeh sprehajalcev psov, vi pa ste se ravno vrnili s predavanja dr. Sanele Banović, ki vam je odkrila nekaj skrivnosti, kako izboljšati odnos do sebe in svojih želja, Andreja Kolarič, strokovna sodelavka za Favn, vas je umirila s skrivnostmi aromaterapije, že zjutraj pa ste telovadili s Petro Parovel. In zdaj se tam na hotelskem balkonu, srečni in zadovoljni, počutite na vrhuncu svojih moči. Pozabili ste na stres, službo, probleme z otroki in zdaj vas čaka le še kopanje v bazenih z ogrevano morsko vodo in v bazenih s termalno vodo. December se še nikoli ni zdel tako lep mesec. Lep občutek ne?

Oglejte si utrinke z zadnjega Vikenda doživetij: 

Napolnite se z energijo 

No vse to, lahko v resnici doživite in občutite. Vikend doživetij je zares nekaj izjemnega, posebno, če si čas zase vzamemo takrat, ko niti nismo načrtovali, a čutimo, da pregorevamo od obveznosti. Dve noči v Portorožu, zdravi zajtrki v Grand Hotelu Portorož, zanimiva predavanja o osebnostni rasti, odnosih in dobrem počutju, različne vadbe, druženje, kopanje in ostale aktivnosti, vse to vas bo napolnilo z energijo in dobrim občutkom vsaj tja do februarja.

Ne zamudite decembrskega Vikenda doživetij. Pohitite s prijavo. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Veliko bolje je, da poskrbite za svoje zdravje in sprostitev preden se vas loti decembrski stres ali januarska depresija. Na Vikendu doživetij se vam bo pridružil tudi odlični stand - up komik Admir Baltić, ki je ob Tilnu Artaču gonilna sila najboljše oddaje na nacionalni televiziji Kaj dogaja. Admir je res popoln recept, da vas ne ujame zimska melanhonija, in je živ dokaz, da je smeh pol zdravja.

Promocijski material

Šli boste v Portorož, a v resnici boste potovali po svetu in tudi v svojo notranjost, ki jo čez leto prevečkrat zanemarjate. Intuitivni terapevt in reiki mojster Miroslav Kajin je preprost človek z veliko pozitivne energije in različnimi znanji, ki pomaga pri odpravi različnih čustvenih blokad in zdravstvenih težav. Vsi, ki ste bili že na vikendu doživetij v hotelu Špik, ga zagotovo ne morete pozabiti, zdaj bo spet podarjal svojo znanje in moč.

Torej ...

Zdaj smo se sprehodili čez vsa doživetja, ki jih lahko doživete samo v enem vikendu v odličnem v Grand Hotelu v Portorožu na Vikendu doživetij. Pričakajte leto 2023 močni, a sproščeni, privoščite si darilo zase in za svoje duševno in fizično zdravje. Več informacij pa vas čaka tukaj >>KLIKNITE<<