Dobila zvezdo na Pločniku slavnih

Christina Applegate v solzah, podprli so jo tudi Bundyjevi

E. J.
18. 11. 2022, 12.15
Posodobljeno: 18. 11. 2022, 12.26
Deli članek:

Bolno igralko sta prišla podpret tudi njena televizijska ata in mama, gospod in gospa Bundy oziroma igralca Katey Sagal in David Faustino.

profimedia
Christina Applegate s svojo televizijsko mamo, gospo Bundy oziroma igralko Katey Sagal, ki jo je podpirala - Christina namreč težko stoji na nogah in potrebuje pomoč.

Igralka Christina Applegate je končno dobila svojo zvezdo na Pločniku slavnih, trenutek njenega odkritja pa je bil za slavno igralko eden najbolj čustvenih v njenem življenju. Christina bi morala svojo zvezdo prejeti leta 2020, a je bila slovesnost zaradi pandemije prestavljena, zdaj, ko je njena zvezda končno razkrita, pa je bil to prvi javni nastop dobitnice emmyja, odkar so ji spomladi 2021 diagnosticirali multiplo sklerozo.

Preden se je pojavila na samem obredu, sta jo počastila televizijska mama in brat, kolega iz serije "Družina za umret" - Katey Sagal in David Faustino, ki sta ji povedala, da ni sama in da so vsi z njo.

profimedia
Igralka z družino, prijatelji in nekdanjimi soigralci.
Tekle so solze

Katey Sagal je pomagala Christini na stopničke in ostala z njo med njenim govorom, med katerim se je razjokala, ko je govorila o svoji hčerki, in se ji zahvalila za podporo med diagnozo. "Najpomembnejša oseba na tem svetu je moja hči," je rekla. "Si veliko več, kot si sploh lahko predstavljate. Tako si lepa in prijazna, pametna in zanimiva. Blagoslovljen sem vsak dan, ko se zbudim in te odpeljem v šolo ... hvala, ker si bila ob meni skozi vse to."

V intervjuju za 'Variety', ki je potekal pred slovesnostjo, je Christina razkrila, da je bila sredi snemanja zadnje sezone serije 'Dead to Me' in da je bila njena bitka z multiplo sklerozo med snemanjem pričakovano zelo težka, prav tako je priznala, da je morala uporabiti invalidski voziček, da je prišla do snemanja.

Pokazala je zbirko sprehajalnih palic

Na Netflix sicer prihaja tretja in zadnja sezona serije 'Dead to Me', ki je njen prvi projekt po tem, ko je izvedela, da trpi za multiplo sklerozo. "Ljudje me bodo prvič videli kot invalidno osebo in to je zelo težko," je povedala za Variety.

Kljub temu, da je bilo sprejetje diagnoze zanjo dolgotrajen in naporen proces, se je na svoj račun uspela celo pošaliti - pokazala je svojo  zbirko palic za hojo, ki jih zdaj nujno potrebuje za hojo.