Duhovni potenciali

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel Metatron

Novka Savičić, Intuitivna coachinja
14. 5. 2024, 16.38
Deli članek:

Čas je, da se povežemo z neposrednim virom izvorne božje modrosti nadangelom Metatronom. Ta mogočni nadangel ne posveča svoje skrbi samo upravljanju različnih časovnic, temveč je sokreator in vir celotne svetlobne transformacije v vesolju.

AdobeStock
Metatronova značilna barva so vsi odtenki vijoličaste.

Ko boste pripravljeni aktivirati svoj najvišji duhovni potencial, boste lahko priklicali tega veličastnega nadangela v svoje življenje.

OBRAT V VAŠO KORIST

Nadangel Metratron pravi, da lahko čas dejansko deluje v vašo korist. Ne pozabite, da ste tukaj inkarnirani v zelo omejenem časovnem obdobju, resnično kratek čas. Kar lahko torej storite, je, da sprejmete to dejstvo in zase naredite največ, kar lahko. Lekcije, ki se jih naučite na Zemlji, so dragocene za vašo dušo, ki je pravzaprav želela to izkušnjo v tem določenem času. Ne pozabite, da o tem prva in zadnja vedno odloča duša, ki je prišla sem osvojit nove izkušnje in po nova spoznanja. Seveda, včasih je treba obvladati tudi stare lekcije. Mala malica, kajne? Ta planet je narejen tako, da lahko na njem doživite oblico izkušenj ne glede na to, ali so dobre ali slabe, srceparajoče, ali navdihujoče. Vedno pa so vpete v ekstremno kratko kondenzirano življenje.

Primerjamo pač s tem, da je naša duša neskončna in ni omejena s časom.

oa
Novka Savičić

POMOČ V BOJU S ČASOM

Kadarkoli potrebujete več časa ali časovno podaljšanje za karkoli, prosite nadangela Metatrona, da vam to zagotovi. Čas lahko raztegne v vašo korist, tako da se izpolnijo želeni dogovori. To zelo dobro deluje v poslovnih projektih, enako velja za vaše osebno življenje. Precej jasno je, da so v poslu vedno roki, ki jih je treba spoštovati, drugače, no ja, sledijo kazni. Toda kako to vedenje prenesemo v zasebno življenje?

Kadarkoli čutite, da čas ni na vaši strani, pokličite nadangela Metatrona, ne glede na to, ali gre za vsakodnevna kuhinjska opravila, ki se vlečejo in vam vzamejo veliko časa. Enostavno ga prosite, da vam jih pomaga opraviti hitreje oziroma jih skrajša. Zaključili boste čiščenje hiše in se pri tem čudili, kako je to danes hitro steklo. Morda ste ravno sredi nakupa ali prodaje stanovanja pa se vam zdi, da se je ta osebni projekt malce zavlekel. Zdi se, kot da traja večno, oziroma da se ne premakne nikamor, ker ni morebitnih kupcev. Prosite ga, da v najvišje dobro vseh vpletenih pospeši nakup ali prodajo nepremičnine.

RAZTEGNITE ČAS

Obenem velja obratno. Nadangel Metatron vam lahko pomaga časovno podaljšati določena opravila, kot je denimo čas, ki ga preživite z vašo družino, prijatelji in ljubljenimi, ne glede na to, ali gre za kratek izlet ali morda daljše potovanje. Morda imate že nekaj časa idejo, za katero želite, da bi zaživela, pa ni nikoli časa zanjo. Prosite nadangela Metatrona, da vam pokaže, kako najti čas in kje začeti. Za vse želje, ideje, vse nove veščine, ki ste si jih kadarkoli želeli osvojiti, vso izpopolnjenost v življenju, vam bo na voljo ta neverjetni nadangel. Nič ni preveč ali odveč za nadangela Metatrona, z veseljem pomaga človeštvu.

Spoznajte tega čudovitega nadangela in razširite sodelovanje z njim tudi na ostala področja življenja. Priča boste čudežem in čudežnim razrešitvam v zadnjem trenutku. Lahko se vam zgodi, da po naključju pridete do informacij, ki bodo krepko izboljšale vašo kakovost življenja.

PREPOZNAVANJE

Metatronova barva je vijoličasta in ne skrbite, če ga zaznate v kateremkoli odtenku vijoličaste, pa naj bo magenta, svetlo ali temno vijoličasta. Vedeli boste, da vam on skrbno pošilja znake. Če jih iz nekega razloga trenutno ne razumete, še ne znate interpretirati ali še niste vešči uporabiti prejeto sporočilo, ga lahko prosite za jasnejša navodila. Pri čemer bodite pripravljeni, da se bodo ta pojavila in to z zelo nedvoumnim spremnim pojasnilom.

Lahko vas bo opozoril na svojo prisotnost v različnih geometrijskih oblikah, kot so kocka, piramida, oktaeder, dvanajsterec, in tudi takrat boste vedeli, da je z vami in vam želi nekaj sporočiti.

ČAS TEČE IN NIČ NE REČE

Zatorej si vzemite čas, da poskusite narediti, kar ste si zamislili in kar želite, da vaše življenje postane. Biti pri miru ni ena izmed možnosti za prebivalce Zemlje, zato si odločno utrite svojo pot skozi labirint Lady Gaje. Pomoč, ki jo potrebujete, je resnično oddaljena le misel stran.

Počasi, a zanesljivo ste lahko priča temu, da se bo vaše življenje začelo spreminjati na bolje. Lahko se sprememba zgodi tudi precej na hitro. Predvsem pa bodite pripravljeni, da boste presenečeni nad rezultati, spremembami in sinhronicitetami, od katerih boste ploskali od navdušenja. Nato se zahvalite nadangelu Metatronu.