Tragična nesreča

35-letni Almir se je iz Slovenije želel vrniti nazaj v domači kraj, vendar je usoda želela drugače

D.K.
13. 5. 2024, 10.43
Posodobljeno: 13. 5. 2024, 11.04
Deli članek:

V včerajšnji prometni nesreči, ki se je pripetila v Veliki Kladuši v Bosni in Hercegovini, je umrl Almir Rizvić, vsem znan kot Buba.

Facebook Almir Buba Rizvić
Almir Buba Rizvić

Kot so v sporočilu za javnost navedli policisti, je do tragične nesreče prišlo v nedeljo okoli 9.50 v ulici 1. muslimanske brigade v Veliki Kladuši. V nesreči sta bila udeležena avtomobil VW Bora, ki ga je vozil voznik 36-letni M. M., in motorno kolo Yamaha, ki ga je vozil 35-letni A. R., ki je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju umrl. Policijska preiskava je v teku. 

Iz Slovenije se je želel vrniti nazaj v Veliko Kladušo

Zdaj se družbenih omrežjih se od njega poslavljajo prijatelji in družina. "Upal sem na lepo nedeljo, a nas je presenetila ta žalostna novica. Naš znanec, prijatelj Rizvić Almir Buba je umrl v hudi nesreči," je le eden od številnih zapisov v slovo mlademu motoristu.

Eden od njegovih prijateljev in podjetnik Braco Kendić pa je v komentarju razkril, da se je tragično preminuli Almir želel iz Slovenije vrniti na svoje delovno mesto v podjetje, kjer je že delal. Kot je Almir pred nesrečo zapisal v sporočilu, ki ga je poslal prijatelju, si je premislil in dejal, da se želi vrniti nazaj v Veliko Kladušo, kjer bi spet rad opravljal delo šoferja. Napisal mu je še, da ga pokliče konec tedna, ko pride domov. Vendar do njunega srečanja ni prišlo, saj je Almirja doletela kruta usoda.